Akord pentru prima dată în Franța. Care a fost reacția publicului?

Akord pentru prima dată în Franța. Care a fost reacția publicului?

-
//
28.11.2014

Trupa "Akord” este foarte cunoscută și apreciată atât de publicul din Moldova, cât și de cel din străinătate. Drept dovadă sunt solicitările în număr mare de a cânta în afara țării.

Akord pentru prima dată în Franța. Care a fost reacția publicului?

Zilele trecute trupa Akord a fost invitată să susţină un concert în Franța și deși este pentru prima dată când au cântat în această țară, după reacțiile publicului se pare că a fost de bun augur.

"A fost un concert frumos, trebuie să recunoaștem că am fost pentru prima dată cu un concert la Paris și am cântat pentru moldovenii care sunt stabiliți de ceva ani acolo. Am avut emoții pozitive și cel mai important că, oamenii de acolo ne-au așteptat și împreună cu ei am avut parte de momente foarte frumoase și o atmosferă deosebită”, a declarat Igor Stribițchi pentru SHOK.md.

De asemenea, Igor Stribițchi proaspăt întors din concert, a afirmat că atât el, cât și colegul de trupă sunt încântați de emoțiile pozitive și de căldura pe care au primit-o de la public.

"Cel mai frumos moment a fost atunci când publicul a cântat împreună cu noi – aceasta e cea mai mare bucurie pentru un artist. Dacă să facem comparație între publicul de acolo și publicul din Moldova, atunci trebuie să spun că cei de peste hotare sunt cu mult mai dornici de cântecele poporului nostru”, a adăugat Igor.

Menționam că trupa "Akord” urmează să susțină un concert weekendul acesta  și în România, la Sala Palatului.

Sursa