Ajută-l pe Radu Tudorean

Ajută-l pe Radu Tudorean

-
//
04.05.2017

Radu Tudorean (a.n.1989) este de profesie salvator-pompier din cadrul Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

Ajută-l pe Radu Tudorean

Timp de opt ani aproape zilnic a protejat și a salvat vieți, luând la piept copii mici din flăcări, parinți și tineri răniți descarcerîndu-i din fiarele autoturismelor, a participat la stingerea și prevenirea nenumărator incedii. Astfel, în urma multor incendii toxice sănătatea lui s-a agravat, și în urma unor tratamente fără de succes până într-un final a fost diagnosticat cu cancer al faringelui de gradul III – Carcinom scuamocelular keratinizat cu infiltrarea țesuturilor moi pînă la țesutul cartilaginos.

Radu a urmat cursuri de radioterapie, în urma carei a fost operat, însă situația s-a agravat și a mai suferit o intervenție chirurgicală, după care a suferit multe complicații.

Radu nu va mai putea salva alte vieți din cauza bolii. El nu va mai putea vorbi, iar la moment nu poate respira pe nas sau gură din cauza că i-au fost înlăturate în întregime laringele de pe ambele părți ale gâtului și i s-a infiltrat o traheostomă în gât cu ajutorul căreia va putea respira aer, coardele vocale au fost scoase, a pierdut vocea și mirosul în totalitate.

Ajută-l pe Radu Tudorean

Ajută-l pe Radu Tudorean

După multe investigaţii şi consultări cu medicii specialişti, el a fost îndreptat pentru a face tratamentul si diagnosticările necesare în Istanbul, însă acestea sunt foarte costisitoare.

Se recomandă: pachetul Pet CT, investigarea medicului chirurg, investigarea medicului ORL, radioterapeutica. Suma ajunge la 2 000 $. După investigație va fi stabilită metoda de tratament sau terapie și va ficoncretizată  suma necesară, care variază până la 15 000 $.

Copilul lui de 2 anișori niciodată nu-i va auzi vocea tatălui.

În Republica Moldova, Radu nu mai are şanse să fie tratat totalmente.

Copilul lui are mare nevoie de un tătic sănătos!!!

Acest proiect este lansat la inițiativa soției lui Radu, Elena Tudoreanu.

Banii colectați vor fi transferați direct către familie. Pentru mai multe detalii despre proiect puteți contacta la numărul +373 78 587 819, Elena.

Ajută-l pe Radu Tudorean

Sursa: guvern24.md