mamaplus

Ai grijă cu cine comunică pe Internet copilul tău

-
//
31.01.2024

Poliția vine cu un îndemn către părinți. Oamenii legii le recomandă persoanelor cu copii să se protejeze de escrocii din mediul online.

mamaplus

”Ai grijă cu cine comunică pe internet copilul tău!

Învață-l să protejeze datele personale ale sale și ale familiei. Asta îl poate salva.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Anual, în data de 28 ianuarie comunitatea europeană marchează Ziua europeană a protecției datelor.

În contextul în care una dintre misiunile de bază ale Poliției este apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale fiecărui cetățean, permanent se întreprind acţiuni de asigurare a respectării legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

În acest sens, șeful adjunct al IGP, Lilian Carabeț, a menționat activitatea angajaților din cadrul Secției protecţia datelor cu caracter personal. Polițiștilor le-au fost înmânate diplome și distincții în semn de recunoștință pentru activitate, dedicație și realizarea măsurilor de prevenire și combatere a infracțiunilor cu utilizarea datelor personale.

„Colegi, pentru mine este importantă implicarea fiecăruia dintre voi și vă mulțumesc pentru munca desfășurată. Vă îndemn și în continuare să acordați o atenție deosebită protecției fiecărei persoane, în special prin protejarea datelor acestora”, a conchis șeful adjunct al IGP.