Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

-
//
22.05.2017

Te-ai intrebat vreodata oare ce fel de tata va fi partenerul tau? ... Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta ca vei vrea sa citesti randurile urmatoare. Astazi ne-am gandit sa consultam putin astrele si sa vedem ce spun semnele zodiacale despre barbatul din viata ta. Va fi el un bun tata pe viitor?

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Tatal berbec isi va coplesi copilul cu toata atentia sa. Fire energica si foarte protectoare, el este genul de barbat care, odata ce va avea urmasi, isi va schimba complet prioritatile in viata. Chiar si cel mai dedicat berbec, care munceste de dimineata pana seara, reuseste sa-si reinventeze viata si intreg programul de munca, odata ce devine tata, astfel incat sa acorde timpul necesar familiei sale. Majoritatea berbecilor isi vor proteja copiii mai mult decat este necesar, insa acest lucru nu va putea fi schimbat de nimeni si nimic, fiind modul lor natural de a intelege iubirea fata de urmasi. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Tatal taur este tatal care iubeste timpul liber petrecut cu familia, departe de casa, facand diverse activitati recreative. Vei observa chiar de foarte devreme, de cand copilul vostru va fi destul de micut, ca va incepe sa-si manifeste aceasta dorinta. Tot el este tatal care acorda o atentie foarte mare educatiei copilului si, tocmai din aceasta cauza va vrea sa-si inscrie odrasla la cat mai multe cursuri si activitati extrascolare.

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Barbatul gemeni intelege afectiunea fata de copiii sai printr-o relatie de prietenie cum rar mai este intalnita la alte semne din zodiac. Va fi cel mai bun prieten al copilului sau si il va iubi neconditionat, fara sa il sufoce cu iubirea sa insa. Singura problema care s-ar putea sa apara in cazul tatalui geaman este aceea ca, in ciuda relatiei foarte apropiate cu copilul, el nu va insista niciodata prea mult ca fiul sau fiica sa respecte regulile scolii sau societatii, deoarece el insusi nu prea crede in ele.  

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Tatal rac este un tata iubitor si rabdator, interesat de toate aspectele vietii copilului sau, fie ca vorbim despre prietenii acestuia, activitatile scolare sau hobby-uri. In general, racii sunt foarte mandri de odraslele lor si le ofera tot sprijinul si protectia de care au nevoie. Singurul aspect oarecum negativ din relatia tatalui rac cu copilul sau este controlul pe care acesta vrea sa il aiba asupra fiului sau fiicei sale. Mai ales cand cel mic va deveni adolescent, relatia dintre ei doi s-ar putea sa aiba de suferit. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Barbatul leu se schimba din momentul in care afla ca va deveni parinte. Din acea clipa, el isi va schimba absolut toate prioritatile si tot ce va face din acel moment inainte, va face pentru copilul sau. Foarte afectuos si intelegator cu copiii, barbatul leu este tatal pe care orice copil si-l doreste atunci cand este mic, pentru simplul fapt ca ii va face toate poftele odraslei sale. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Mai mult responsabil decat afectuos, tatal fecioara va vrea intotdeauna ca odrasla sa sa primeasca cea mai buna educatie. Tocmai de aceea, el isi va concentra foarte mult atentia asupra aspectelor legate de scoala, dar si de activitatile extrascolare ale copilului sau. Orice ar alege copilul vostru sa faca cu viata sa - stiinte exacte, arte etc - va gasi in tatal fecioara un adevarat suport, iar asta ii va da si mai multa incredere in propriile forte. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Se spune ca barbatul balanta este in asa fel conceput, incat orice s-ar intampla, el nu va pune niciodata copilul inaintea persoanei iubite. Dar asta nu inseamna ca nu isi iubeste odrasla, din contra, relatia lor poate fi chiar una foarte frumoasa, insa asa este modul lui de a fi. Tot el va vrea sa ii ofere copilului si foarte multa libertate, fiind adeptul unui stil de viata mai relaxat.  

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Tatal scorpion este genul de tata foarte prietenos cu copilul sau, dar in acelasi timp si foarte strict. Va incerca sa-si educe copilul de foarte devreme si va avea asteptari mari de la el. Va vrea intotdeauna ca odrasla sa sa aiba un adevarat sistem de valori in jurul sau si il va invata, atat cat va putea, cate putin din orice. Pentru tatal scorpion nimic nu este mai important decat bogata cultura generala pe care copilul sau va fi aproape obligat sa o dobandeasca. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Ca parinte, barbatul sagetator este foarte afectuos cu fetele si bun prieten cu baietii. Intre ei doi sunt sanse mari sa se dezvolte o relatie de prietenie atat de puternica, incat cel mic sa ajuga sa-i impartaseasca tot felul de secrete, iar tu sa fii lasata putin pe dinafara. Pe langa asta, tatii sagetatori sunt foarte intelegatori si rareori ajung sa se certe cu copiii lor. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Barbatul capricorn este un adevarat "cap" al familiei, ale carui valori sunt mai presus de orice respectul si disciplina. Tocmai de aceea, el va incerca sa ii insufle si odraslei sale aceste principii, insistand in acelasi timp foarte mult pe educatia copilului. Chiar daca nu isi va arata sentimentele in prea multe situatii, el isi iubeste copilul si va incerca sa faca tot ce-i va sta in putinta pentru a-i asigura un mod de viata cat mai sanatos si placut. 

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Barbatul varsator are o relatie foarte relaxata cu copiii sai, punand accentul mai ales pe activitatile recreative - ii place sa mearga cu ei la plimbare in parc, ii va duce la munte si la mare, ii va lua cu el la pescuit si in diferite excursii, insa atunci cand va veni vorba de educatia lor sau de alte lucruri mai serioase, responsabilitatea iti va reveni tie. Copiii il iubesc si adesea sunt foarte buni prieteni cu tatal varsator.  

Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Tatal din zodia pestilor isi va adora copiii si, la fel ca tatal varsator, ii va lua in tot felul de excursii si drumetii. Totusi, asta nu inseamna ca va ignora educatia lor - din contra, barbatul pesti tine mult la acest lucru si vrea sa isi ajute copilul sa devina o persoana cat mai echilibrata. Tot el ii va sprijini pe cei mici cand acestia vor vrea sa ia cursuri de balet sau muzica si le va face cam toate poftele in general. Atentie mare atunci cand copiii sunt mici, pentru ca tatal pesti are tendinta de a-si rasfata cam mult odraslele.   [pesti]

Nu uita ca aceste informatii sunt orientative, si ca multe dintre caracteristicile unei personalitati sunt data atat de zodie cat si de ascendent - fiind o combinatie a acestora doua.

Ce fel de tata crezi ca va fi partenerul tau?

Sursa