mamaplus

Adriana Ochișanu a publicat câteva imagini superbe din vacanța de iarnă

-
//
11.01.2022

Evadarea la munte este o tradiție frumoasă în familia îndrăgitei interprete Adriana Ochișanu. An de an, artista cucerește pârtiile din România alături de ”gașca” ei, așa cum scrie mereu în dreptul pozelor din vacanța de iarnă. De această dată, Adriana a înfruntat nămeții alături de fiica sa Mihaela, nașii din România și familia Ștefăneț. Artista nu a ezitat să-și împărtășească emoțiile pozitive în câteva imagini pe care le-a publicat pe rețelele sociale.

”Cu gașca mea, am petrecut o vacanță de poveste”, notează interpreta în dreptul imaginilor de poveste surprinse la poalele munților.

Cele mai multe aprecieri din parte admiratorilor le-a adunat noua imagine cu fiica ei Mihaela. Deși își arată destul de rar fiica pe rețelele sociale, Adriana a menționat de nenumărate ori că se mândrește mult cu ea. Luna viitoare Mihaela va împlini cinci anișori.

mamaplus

Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru Adriana Ochișanu, mai ales că la începutul primăverii va susține două concerte extraordinare la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.