mamaplus

Adriana Ochișanu: Mi s-au adus multe acuzații că am plecat din căsnicie

-
//
17.04.2024

Interpreta de muzică Adriana Ochișanu a vorbit în cadrul unui podcast despre toate provocările din viața sa și piedicile care i se pun în cariera muzicală. Aceasta susține că nu agreează scandalurile și încearcă să le evite la maximum. Tot în cadrul podcastului, artista a vorbit despre copiii săi, Cristian și Mihaela.

mamaplus

În cadrul podcastului „Unu noaptea”, Adriana Ochișanu zice că, în prezent, în viața sa se întâmplă și lucruri bune, dar și mai puțin bune. Ea spune că este o perioadă de creație, muncește foarte mult, are deplasări și își face noi prieteni, transmite Știri.md

Potrivit artistei, în prezent încă există discriminarea femeilor în societate. Adriana Ochișanu spune că este de modă veche ideea precum că femeia trebuie să stea la cratiță, să aibă grijă de copii și să tacă.

Bărbaților nu le plac femeile puternice

„Din păcate este foarte complicat să fii femeie. Mulțumesc lui Dumnezeu că totuși trăim în Republica Moldova și nu undeva unde femeile sunt sclave. Femeia este foarte discriminată. (...) Din moment ce trec anii, eu mi-am dat seama cine sunt și ce am vrut eu să fac, să demonstrez, cui am vrut să demonstrez. În primul rând, ca femeie, mi-am demonstrat că pot, că sunt puternică, că pot face față greutăților și mă pot ridica atunci când îmi este greu. Și am mai spus-o că bărbații se tem de femeile puternice și fug de ele”, afirmă Adriana Ochișanu.

Interpreta povestește că i-a fost foarte greu atunci când a divorțat de muzicianul și instrumentistul Corneliu Botgros: „Mi se spunea că dacă plec o să fiu nimeni. Nu vreau să intru în subiect. Mi s-au spus niște lucruri și pe moment credeam că așa va fi. (...) Când ești slabă, niciodată nu o să reușești ceea ce ți-ai propus”. 

Cântăreața zice că de pe acum a început să-i spună fetei sale, Mihaela, că trebuie să învețe, să aibă un job, să fie independentă din punct de vedere financiar, dar și să nu se căsătorească la vârsta de 17 ani, așa cum a făcut ea. 

„Acesta este sfatul meu pentru toatele fetele, oricât de mare ar fi dragostea. Dragostea la un moment se sfârșește și rămân respectul și grija. E o chestie normală prin care trec toți oamenii. O femeie trebuie să fie independentă, părerea mea”, a adăugat artista. 

Piedici și comentarii urâte

„Multe lucruri se întâmplă din cauza invidiei cred. Da, mi s-au pus și mi se pun în continuare multe bețe în roți. Nu am dovezi clare, dar eu simt cine mi le pune. Va veni momentul și timpul când voi ieși cu dovezi clare și voi face public”, mărturisește Adriana Ochișanu.

Interpreta spune că este precaută cu oamenii, pentru că s-a fript de mai multe ori în viață, iar dezamăgirile pe care le-a trăit au făcut-o să tragă niște concluzii pe care deseori le ia în considerare.

„Nu vreau să fiu pesimistă și să se înțeleagă că aș fi cumva tristă de tot ce se întâmplă în viața mea. Nu. Eu sunt mulțumită de viața mea și de cariera mea. Am muncit toată viața și am muncit cinstit ca să ajung aici. Toate cântecele mele sunt trăirile mele sufletești. Cele mai frumoase melodii le-am făcut atunci când am trăit perioade mai puțin frumoase sau frumoase”, explică artista. 

Ea mai spune că dacă nu poți lupta în această viață, nu vei obține nimic: „Eu cred că sunt un om bun, îmi place să fac lucruri frumoase și bune pentru alții. Eu, de fapt, sunt o fire diplomatică. Niciodată nu o să auzi că am avut vreun scandal, m-am certat. Nu sunt genul de femeie care face așa ceva. Eu pur și simplu dispar, evit, nu-mi plac scandalurile, evit persoanele de genul ăsta. Provocări sunt mereu, dar eu nu mă bag în astfel de jocuri”.

Copilul trebuie să merite fiecare lucru care i se oferă

Tot în cadrul podcastului, Adriana Ochișanu a vorbit despre copiii săi, Cristian și Mihaela. Ea recunoaște că este o mamă strictă și pune mult accent pe educația celor doi.

„Fetița mea este clasa zero, dar citește foarte bine. Noi citim cărți. Mama mea de la vârsta de aproape patru ani a început să lucreze cu ea. Încet, încet, fetița mea citește chiar cărți. Cristi, la fel, foarte repede a prins, pentru că avea o persoană care venea acasă și făcea meditații cu el. Eu eram la concerte, evenimente, dar mereu am avut grijă ca el să fie educat. (...) Când trebuie sunt strictă și severă. Asta pot confirma și băiatul meu, și fata. Cu Cristi am fost și severă, și dură, dar îi făceam și eu poftele. Cu Mihaela sunt mai moale, pentru că e fată”, explică interpreta. 

Aceasta a venit și cu un mesaj pentru copiii săi. Adriana spune că, oriunde ar fi, mereu se gândește la copii, pentru că ei sunt sânge din sângele său și îi iubește enorm.

„Tot ce am mai scump pe lume sunt copiii mei. Mi s-au adus multe acuzații că am plecat când Cristi avea 13 ani. Eu niciodată nu am uitat de el și nu voi uita. Inima mea este împărțită în două: jumătate e Cristi și jumătate e Mihaela. Sper că atunci când vor crește mari niciodată să nu uite de unde au plecat, să aibă mereu omenia în sufletul lor, asta vă roagă mama din tot sufletul. Vă iubesc”, mărturisește Adriana Ochișanu.

Vizionați întregul podcast mai jos: