mamaplus

Adriana Ochișanu, foarte emoționată: ”La mulți ani, minunea mea…”

-
//
02.02.2021

Când ești mamă la copii, vorba cântecului, nu știi o altă fericire decât cea de a-ți vedea micuții fericiți și sănătoși. Pentru Adriana Ochișanu, maternitatea înseamnă chiar mai mult decât atât. Ea a mărturisit de nenumărate ori că nașterea fetiței sale Mihaela este o binecuvântare pentru ea și un adevărat miracol. Astăzi, Mihaela împlinește 4 anișori, iar mămica ei a zis să-și împărtășească bucuria cu prietenii virtuali și a publicat câteva imagini nemaivăzute cu fiica sa, alături de un mesaj special:

”La mulți ani prințesa mea, minunea mea cu ochi albaștri, 4 ani de fericire. Mulțumesc bunului Dumnezeu ca m-a binecuvântat sa fiu mămica ta. Să fii sănătoasă, să ai o copilărie frumoasă și să ne dăruiești în fiecare zi zâmbetul și glasul tău cristalin, așa cum știi tu să mă mângâi atunci când stai la sânul meu. Te iubesc, puiul mamii, pui!”

Acum 4 ani, într-o zi de 2 februarie, la 17:30, a venit pe lume micuța Mihaela. Adriana povestea într-un interviu că fetița ei a primit nota 10 la naștere, mărturisind că a așteptat-o foarte mult. La 38 de ani, interpreta de muzică populară a simțit și a văzut sarcina și nașterea unui copil cu alți ochi, fiind mai responsabilă decât la prima experiență de acum 18 ani.

mamaplus

Mihaela este o fetiță foarte activă și ageră, merge la grădiniță și o bucură pe mama cu toate descoperirile noi pe care le face zi de zi.

mamaplus

Menționăm că Adriana Ochișanu mai are un băiat în vâstă de 21 de ani, din prima căsnicie cu Corneliu Botgros.

mamaplus