mamaplus

Adriana Ochișanu, despre cele două divorțuri: ”E cea mai mare prostie să-ți scoți rufele în public”

-
//
27.01.2020

Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu a vorbit în premieră despre divorțul de Corneliu Botgros. Deși a trecut multă vreme de atunci, artista și-a împărtășit experiența într-un interviu recent.

Eu nu am vorbit despre divorț și nu am dat detalii din viața mea personală...

Ei (n.r. familia Botgros) au fost cei care și-au scos rufele în public. Este cea mai mare prostie atunci când îți scoți rufele în public și povești despre niște lucruri pesonale care trebuie să rămână incognito și să nu aibă acces toată lumea. Eu am fost cea care am plecat și am inițiat divorțul. Nu era înțelegere și nu mai mergea relația. Au mai fost încercări anterior, dar dacă nu merge – nu mai tragi pisica de coadă. Era o relație expirată, infectă. Foarte multă vreme eram nevoită să ies în public, să joc teatru și să zic că totul e perfect, dar nu era.

Poate și eu am avut vina mea, poate și Cornel a avut vina lui în relația noastră de căsnicie.

Din toată treaba asta, oricum ne-a marcat pe ambii divorțul, iar Cristi a avut de suferit foarte mult. Nu vreau să spun acum niște lucruri urâte la adresa familiei Botgros, dar oricum voiam să fac altceva și să-mi demonstrez că pot să fiu pe cont propriu, nu ”nora lui Botgros” și atât. Detestam să aud ”nora lui Botgros”, eu vroiam să fiu Adriana Ochișanu! Am discutat cu Corneliu despre asta, dar nu am fost auzită.

mamaplus

Mi-am făcut bagajele și am plecat.

Cristi a rămas cu tata. Nu vreau să-mi amintesc de acea perioadă. Am avut dezamăgiri, a fost foarte greu. Am închiriat un apartament, n-aveam bani deloc, mi-a rămas doar mașina și atât. Am avut apoi procese de judecată ca să-mi obțin copilul, dar copilul nu a vrut să vină cu mama și a ales confortul – să stea cu tata.

mamaplus

La 3 ani după divorțul de Corneliu Botgros, Adriana s-a recăsătorit cu Sergiu Zmeu, dar relația lor de căsnicie a durat doar doi ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Am născut-o pe Mihaela la 39 de ani. Îmi doream mult al doilea copil și a fost o binecuvântare, pentru că medicii nu mi-au dat nicio șansă.

Am divorțat și nu vreau să se mai speculeze sau să se inventeze ceva. Am divorțat civilizat, suntem prieteni cu Sergiu. Fetița își vede tatăl, bunicii la fel. Pot să confirm că există prietenie după divorț...