mamaplus

Adevărul neștiut despre mariajul lui Ștefan Bănică Jr. cu Andreea Marin: ”O jignea și o lovea...”

-
//
29.10.2020

În presă s-a scris de nenumărate ori despre motivul pentru care Ștefan Bănică jr. nu a avut relații durabile cu partenerele sale de viață. De cele mai multe ori era vorba despre faptul că artistul obișnuia să fie cam violent cu ele. Se pare că nici Andreea Marin nu a avut o soartă prea ușoară în timpul mariajului cu artistul, care o mai lovea, atunci când îndrăznea să-i răspundă.

Ștefan Bănică și Sabin Ivanof au fost prieteni foarte buni. La un moment dat, soțul Simonei Pătruleasa a vorbit despre mariajul dintre artist și Andreea Marin, scoțând detalii șocante la iveală.

Se pare că atunci când Andreea Marin avea tupeul să-i răspundă lui Ștefan Bănică, acesta o lovea. Mai mult, Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza violențelor la care o supunea soțul său.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

La fel de sincer și hotărât, prietenul lui Ștefan Bănică jr. a mai declarat că toți prietenii din anturajul lui știau de violențele la care este supusă Andreea Marin.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund” a spus Sabin Ivanof, la un moment dat.