mamaplus

Adele, despre viața de după divorț: ”După ce culcam copilul puteam să nu mai afișez fața curajoasă”

-
//
22.10.2021

Adele a suferit numeroase atacuri de anxietate în perioada divorțului. Într-un interviu la un post de radio din Australia, artista britanică a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei personală. Cântăreața în vârstă de 33 de ani are un băiat de nouă ani, Angelo, cu fostul ei soț Simon Konecki.

Adele a povestit că a încercat mereu să afișeze curaj și calm până ce adormea copilul. Mai mult, a mărturisit că într-unul dintre cântecele de pe viitorul ei album se regăsește un mesaj vocal pe care i l-a lăsat prietenei sale în timp ce suferea un atac de panică.

Autoarea hitului „Easy On Me” a explicat: „Este în piesa despre fiul meu, este la sfârșit, în outro. M-am speriat cu adevărat atunci. Aveam un atac de anxietate și am sunat-o pe cea mai bună prietenă a mea pentru a încerca să vorbesc cu ea, să mă liniștească, dar nu a răspuns... Vorbesc despre fiul meu în restul piesei, despre cum odată ce-l culcam simțeam că pot să nu mai afișez fața aceea curajoasă”.

Adele și Simon (47 de ani) au anunțat că se despart în aprilie 2019, după nouă ani de relație. Divorțul lor s-a finalizat în martie 2021.

Au rămas într-o relație de amiciție și colaborează în educația copilului lor. Adele a povestit că durerea pe care a simțit-o în acele momente de ruptură a reprezentat sursa de inspirație pentru noul album.