mamaplus

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel. Fotografii emoționante de la eveniment

-
//
07.05.2019

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel, pe Andrei, în acest weekend. Cei doi au împărtășit câteva momente din cadrul fericitului eveniment cu prietenii virtuali, pe rețelele de socializare. 

mamaplus

Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar acum a venit momentul mult așteptat al creștinării: 

„Cei mai fericiți. Împliniți ❤️ #botezandrei”, ❤️ #botezandrei #fiulnostru”, – a scris actrița și prezentatoarea de televiziune, Adela Popescu, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de soțul său, Radu Vâlcan. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte emoționați la slubja de botez. Cei doi au ales să facă petrecerea la un restaurant de lux din București. Adela a purtat o rochie vaporoasă, neagră cu buline albe, iar Radu a ales un costum, cei doi fiind foarte eleganți. 

mamaplus

O petrecere perfectă! Așa se poate descrie pe scurt primul chef pe care Andrei, cel de-al doilea fiu al Adelei Popescu cu Radu Vâlcan, l-a dat pentru a sărbători botezul său.

mamaplus

Peste 100 de prieteni și rude fericite și emotionate, zeci de copii pictați pe față și distrași de Albă ca Zăpada, muzică live, urări de suflet, surprize, întâlniri emoționante, dansuri până-n zori și bucate alese “asezonate” pe ici și colo cu câte un “ardei” roșu în cinstea sărbătoritului alintat astfel de părinții săi, toate au facut parte din tabloul unei zile perfecte:

„Cel mai emoționant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toți cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, – a povestit emoționată Adela Popescu. 

mamaplus