mamaplus

Adela Popescu și-a arătat pentru prima oară burtica de gravidă

-
//
19.01.2021

Frumoasa actriță și prezentatoare TV din România va deveni anul acesta mamă pentru a treia oară, dar acum se bucură de timpul liber și a plecat cu familia într-o vacanță pe care și-au dorit-o de foarte multă vreme.  

Adela Popescu, Radu Vâlcan şi copiii au plecat într-o vacanţă la munte. Se pare că acolo au stabilit următoarea destinaţie. Au luat avionul şi prima dată au călătorit în Dubai, iar de acolo în Maldive. La soare, la plajă, acolo se află acum prezentatoarea care va deveni în curând mamă pentru a treia oară.

"Și am ajuns în Maldive... Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanța aici, ne-au convins, în contextul ăsta, să ne hotărâm să venim. E pur și simplu minunat. Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții.", a scris Adela pe Instagram.

mamaplus

În Maldive, ea şi-a făcut curaj şi a pozat cu burtica de gravidă la vedere. Prima dată a apărut într-o rochie, iar apoi a surprins în costumul de baie.

mamaplus

Adela Popescu a anunţat pe 8 ianuarie că va fi nou din mamă. Vestea a bucurat întreaga familie, ştiut fiind faptul că cei doi visau să strângă în braţe şi o fetiţă.

„Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu.

mamaplus