mamaplus

Adela Popescu a născut al treilea băiețel. Primele imagini cu proaspăta mămică

-
//
12.07.2021

Așteptarea a luat sfârșit! Adela Popescu a adus pe lume ieri cel de-al treilea băiat. Vedeta a făcut primele declarații din spital, cu bebelușul în brațe. Și ea, și micuțul se simt bine și așteaptă să fie externați. Conform declarațiilor ei din mediul online, travaliul a durat patru ore. Al treilea băiețel e sănătos și a luat nota 10 la naștere.

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă.”, a notat Adela Popescu pe Facebook. 

mamaplus

Și Radu Vâlcan a făcut declarații în mediul online și, totodată, a postat și o fotografie din spital alături de soția Adela și al treilea copil al lor.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a scris prezentatorul.
 

mamaplus