mamaplus

Adam Levine: ”Dacă i-aș spune soției că vreau al treilea copil, mi-ar da o palmă”

-
//
06.04.2020

În urma mai multor zvonuri apărute în presă precum că Behati Prinsloo ar fi însărcinată pentru a treia oară, solistul trupei Maroon 5 Adam Levine nu a stat prea mult pe gânduri și a zis să facă niște precizări, potrivit DailyMail.

”Nu, ea nu este însărcinată. Cred că dacă i-aș spune că mai vreau un copil, mi-ar da o palmă cu toată puterea”, spune artistul în vârstă de 41 de ani.

La rândul său, fostul model Victoria's Secret, Behati Prinsloo spune că deocamdată nu-și dorește al treilea copil și este foarte fericită alături de cele două fiice ale sale – Dusty Rose (3 ani) și Gio Grace în vârstă de 2 anișori.

Zvonurile despre o eventuală sarcină au pornit de la o imagine ciudată apărută recent pe Instagram.

mamaplus

”Prieteni, nu este o imagine de la ecografie. Fetița mea Dusty a luat telefonul meu și a postat întâmplător o poză din albumul foto. Mi-a părut că este o postare ciudată și totodată interesantă și am lăsat-o pe profil. Dar, acum văd că toată lumea mă felicită cu a treia sarcină, pe când în imagine este o simplă abstracție a pantalonilor mei sportivi.”, a scris Behati întrun update la imaginea cu pricina.

mamaplus