mamaplus

Actrița Michelle Williams a devenit mămică pentru a doua oară

-
//
18.06.2020

La începutul acestui an, revista People dezvăluia că actrița Michelle Williams, în vârstă de 39 de ani, s-a logodit cu regizorul Thomas Kail (42 de ani), dar și că perechea urmează să aibă primul copil împreună. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna martie, iar acum se bucură de primul lor copil.

De fapt, pentru Michelle, acesta este cel de-al doilea copil, fiica pe care o are din căsătoria cu regretatul Heath Ledger, Matilda, are 14 ani. Pentru regizorul Thomas Kail, acesta este primul copil.

Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

După moartea primului său soț, actorul Heath Ledger, Michella Williams a declarat în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei. „Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: „tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.”