mamaplus

Actrița Mandy Moore a născut! „A fost punctual și a venit pe lume exact la data programată.”

-
//
24.02.2021

Actrița Mandy Moore și soțul ei, muzicianul Taylor Goldsmith, au devenit părinți. Ieri, pe 23 februarie 2021, vedeta a născut un băiețel.

Anunțul a fost făcut chiar de proaspăta mămică printr-o prostare pe pagina ei de Instagram. Mandy a publicat prima imagine cu bebelușul, iar în descrierea pozei a scris:

„Gus este aici. Dulcele nostru băiețel, August Harrison Goldsmith. A fost punctual și a venit pe lume fix la data programată, o încântare pentru părinții lui. Eram pregătiți să ne îndrăgostim în toate noile feluri posibile, însă depășește orice ne-am fi putut imagina. M + T”
 

Pe parcursul sarcinii, Mandy a fost foarte deschisă în privința provocările întâmpinate. În mediul online, actrița a dezvăluit că al treilea trimestru de sarcină a fost mult mai dificil decât credea ea că va fi.

„Întrebare pentru acelea dintre voi care ați ajuns în al treilea trimestru de sarcină: «Vă este și vouă dintr-odată greață, sunteți epuizate și emotive? Ce se întâmplă?? Mă simt de parcă totul s-a schimbat brusc»”, a scris actrița atunci.

La scurt timp de la confirmarea sarcinii, Mandy a vorbit deschis despre dificultăților întâmpinate. Într-un interviu oferit de curând, Măndy a povestit că, deși în linii generale, se poate considera o norocoasă pentru că a avut parte de o sarcină relativ ușoară și fără complicații, primele luni au fost totuși grele.

„Nu știu cum lucrează femeile în primele luni de sarcină. Nu puteam să mănânc. Am pierdut și foarte mult în greutate. Pur și simplu stăteam toată ziua în pat. Din fericire, știu că nu li se întâmplă asta tuturor, adică pentru unele dintre femei simptomele acestea persistă întreaga sarcină. Deci sunt norocoasă că acele stări au trecut. Acum mă simt mult mai bine.” 
 

mamaplus

Mandy Moore și Taylor Goldsmith sunt împreună de 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, după doi ani de relație și unul de la logodnă.