mamaplus

Actrița Lindsay Lohan s-a logodit pentru a doua oară. Cine este alesul ei?

-
//
29.11.2021

Actrița Lindsay Lohan, devenită celebră pentru roluri din filme precum Freaky Friday sau Mean Girls, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, afaceristul Bader Shammas. Fericită, Lindsay a postat pe rețelele sociale câteva imagini în care arată inelul (cu un diamant uriaș!) și în care zâmbește fericită alături de logodnicul său. 

”Dragostea mea, viața mea, viitorul meu, familia mea”, a scris actrița în descrierea fotografiilor.

mamaplus

Potrivit The Independent, Shammas este vice-președinte asistent al băncii Credit Suisse în Dubai, unde Lohan s-a stabilit în urmă cu 7 ani. Logodna celor doi vine după aproximativ doi ani de relație, timp în care au fost foarte discreți.

mamaplus

Pentru Lindsay Lohan este a doua oară când este cerută în căsătorie. Actrița a mai fost logodită cu milionarul rus Egot Tarabasov, dar cei doi au pus capăt relației în 2016.

Vestea logodnei vine la scurt timp după ce aceasta și-a anunțat marea întoarcere la Hollywood. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani, un reprezentant al actriței a confirmat pentru Fox News că se va întoarce pe micile ecrane pentru un film de Crăciun ce va apărea pe Netflix.

Compania a confirmat colaborarea și a menționat că actrița va juca rolul unei ”moștenitoare răsfățate, proaspăt logodită”, care suferă de amnezie după un accident la schi.