mamaplus

Actrița Julia Roberts a publicat o imagine rară și emoționantă cu gemenii săi

-
//
30.11.2021

Actrița în vârstă de 54 de ani, Julia Roberts, a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17 ani. Pe lângă ei, Julia mai are un fiu în vârstă de 14 ani pe nume Henry Daniel alături de soțul său Daniel Moder.

Cu ocazia zilei de naștere a gemenilor săi, Julia Roberts și-a impresionat fanii cu o imagine din arhiva personală.

mamaplus

În descrierea fotografiei, artista a lăsat un mesaj pentru copiii ei, ”cei mai frumoși 17 ani din viața mea!” Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii unde și-au lăsat urările pentru copiii vedetei. Imaginea a strâns rapid peste 160.000 de aprecieri.

Este o fotografie rară pe care vedeta a ales să o împărtășească cu admiratorii săi, pentru că de-a lungul timpului, actrița a încercat să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor.

Nu este prima dată când Julia roberts a postat o imagine emoționantă. La începutul lunii iulie a anului acesta, actrița a celebrat 19 ani de căsnicie alături de soțul său, Daniel Moder. Actrița l-a cunoscut pe actualul soț în anul 2000 pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican.

Cei doi s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt și și-au unit destinele pe data de 4 iulie 2002 în cadrul unei ceremonii restrânse.

mamaplus