mamaplus

Actrița Jennifer Lawrence vorbește în premieră despre sarcina cu primul său copil

-
//
23.11.2021

Celebra actriță Jennifer Lawrence este în al nouălea cer de fericire. Deși spunea acum câțiva ani că nu se vede mamă în viitor, se pare că soarta a avut alte planuri pentru ea. Vestea că este însărcinată a apărut în presa internațională în luna septembrie a acestui an, fiind dată de către purtătorul său de cuvânt. Chiar dacă admiratorii actriței și-ar fi dorit mult să o vadă cu burtica de gravidă, Jennifer ocolește această idee și nu vrea să se afișeze în această ipostază, scrie revista People.

Actrița Jennifer Lawrence, în vârstă de 31 de ani, a oferit primul interviu de când s-a aflat că este însărcinată. Ea va apărea pe coperta revistei Vanity Fair în decembrie 2021.

Jennifer susține în cadrul interviului că a stabilit niște limite în ceea ce privește dezvăluirea unor detalii din viața ei personală și mai cu seamă, despre rolul de viitoare mamă.

”Dacă aș fi fost la o cină și cineva ar fi spus: „O, Doamne, aștepți un copil”, cu siguranță nu i-aș răspunde: „Doamne, nu pot vorbi despre asta. Pleacă de lângă mine, psihopatule!”. Dar, fiecare părticică din corpul meu vrea să îi protejez intimitatea copilului pentru tot restul vieții, cât de mult pot”, explică Jennifer.

Chiar dacă nu avem poze oficiale cu Jennifer Lawrence însărcinată, paparazzi au avut grijă să o surprindă la o plimbare pe străzile din New York, alături de soțul ei Cooke Maroney.

mamaplus