mamaplus

Actrița Jennifer Lawrence a devenit mămică pentru prima oară

-
//
24.02.2022

Potrivit TMZ, celebra actriță Jennifer Lawrence și soțul ei Cooke Maroney au devenit părinți pentru prima oară. Actrița în vârstă de 31 de ani s-a retras din lumina reflectoarelor după lansarea peliculei de succes ”Don’t look Up„ pentru a savura din plin noua etapă din viața ei.

Presa de la Hollywood scrie că Jennifer Lawrence a adus pe lume un copil perfect sănătos într-o clinică din Los Angeles, însă deocamdată nu au fost făcute publice prenumele și data nașterii bebelușului.

Atât Jennifer cât și producătorul ei nu au fost de găsit pentru a comenta vestea cea mare. De altfel, actrița a fost cât se poate de discretă și pe parcursul sarcinii, iar unicul interviu în care a făcut câteva declarații cu privire la acest subiect a avut loc în decembrie 2021.

”Dacă aș fi fost la o cină și cineva ar fi spus: „O, Doamne, aștepți un copil”, cu siguranță nu i-aș răspunde: „Doamne, nu pot vorbi despre asta. Pleacă de lângă mine, psihopatule!”. Dar, fiecare părticică din corpul meu vrea să îi protejez intimitatea copilului pentru tot restul vieții, cât de mult pot”, a mărturisit actrița pentru revista Vanity Fair.

Menționăm că Jennifer Lawrence și Cooke Maroney și-au oficializat relația în anul 2019.