mamaplus

Actrița Emma Stone a dezvăluit prenumele pe care l-a ales pentru fiica sa

-
//
26.05.2021

În urmă cu două luni actrița Emma Stone a devenit mamă pentru prima dată, iar fanii din lumea întreagă au acum ocazia să afle și ce nume adorabil a ales vedeta pentru fetița ei.

Conform certificatului de naștere, obținut de TMZ, actrița din La La Land și soțul ei, Dave McCary, au ales ca micuța să poarte numele Louise Jean McCary.

Numele are o semnificație aparte pentru Emma Stone. Pe lângă faptul că Jean este celălalt prenume al vedetei, numele bunicii sale este Jean Louise, ceea ce înseamnă că actrița a ales pentru fetița ei un nume cu adevărat important pentru ea și, de ce să nu recunoaștem, este atât de frumos.

După publicarea certificatului de naștere al fetiței a mai devenit public faptul că actrița în vârstă de 32 de ani a născut pe 13 martie la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles.

Recent, Emma Stone a participat la premiera mondială a peliculei Cruella, în care interpretează rolul principal, aceasta fiind și prima ei apariție pe covorul roșu de când ea și soțul ei, Dave McCary, au devenit părinți.

mamaplus