mamaplus

Actorul Rupert Grint e adorabil în rol de tătic! Vezi prima imagine cu fiica lui de 6 luni

-
//
12.11.2020

Rupert Grint, actorul ce a devenit cunoscut prin intermediul personajului Ron Weasley din seria ‚Harry Potter’ a decis să își facă un cont de Instagram pentru a posta prima fotografie cu micuța lui.

Bineînțeles, atât fanii, dar și prietenii săi faimoși i-au transmis urări de bine ei și micuței sale. Rupert a decis să dezvăluie și numele fetiței, arătând astfel că a avut grijă să fie unul inedit: „Hei Instagram…10 ani mai târziu, dar sunt aici. Grint pe Gram! Vreau să v-o prezint pe Wednesday G. Grint. Aveți grijă de voi, Rupert.”

Imediat, prietenul lui, Tom Felton, cel ce l-a interpretat pe Draco Malfoy în seria celebră, a ținut să îi facă o urare actorului și micuței sale: „Bine ai venit, Weasley, era timpul. Îi transmit dragoste lui Wednesday.”

mamaplus

Rupert Grint și Georgia Groome au devenit părinți în luna mai, un reprezentant al celor doi dezvăluind că iubita actorului a adus pe lume o fetiță: „Rupert Grint și Georgia Groome sunt fericiți să confirme nașterea fetiței lor. O să vă rugăm să le respectați viața privată în aceste vremuri speciale.”

Cei doi sunt împreună încă din 2011, iar anul trecut au trezit multe suspiciuni privind un mariaj după ce au fost văzuți purtând inele asemănătoare, însă un reprezentant de-al lor a dezvăluit că aceștia nu sunt căsătoriți.

Cum este viața lui Rupert Grint după Harry Potter

Mai mult, Rupert oferea în 2018 câteva declarații privind un viitor bebeluș, dar și detalii despre cum este viața sa acum, la 30 de ani, după pelicula Harry Potter.

„Este ciudat să am 30 de ani. Nu mă simt ca și cum aș avea această vârstă și nu știu ce îmi rezervă viitorul. O să mă las purtat de val, o să continui să joc personaje interesante și o să văd ce se întâmplă. Mi-ar plăcea să mă așez la casa mea și să am copii în curând. Dacă aș avea un fiu, l-aș numi Ron? Este un nume frumos, dar nu.”, le povestea actorul în 2018 celor de la The Guardian.