mamaplus

Actorul Nick Cannon a anunțat că fiul lui de doar 5 luni a murit

-
//
08.12.2021

Nick Cannon, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri dureroase marți, în cadrul emisiunii sale. Cu lacrimi în ochi, comediantul a anunțat că fiul său de 5 luni s-a stins din viață weekendul trecut, din cauza unei tumori pe creier. Actorul a împărtășit oamenilor cum și-a petrecut ultimele clipe alături de bebelușul lui, relatează Daily Mail.

Nick a spus că tumora s-a dezvoltat rapid în preajma Zilei Recunoștinței. El a fost alături de copilul lui până în ultimul moment. Duminică, Nick a petrecut ultimele clipe alături de Zen, când l-a dus să vadă pentru ultima dată marea, pe o plajă din California. La scurt timp, copilul a murit.

Cannon a explicat în emisiunea sa că problemele cu Zen au început când avea doar 2 luni. El și mama lui Zen, modelul Alyssa Scott, au observat că capul copilului părea mare și au crezut că a dezvoltat o problemă cu sinusurile. Cei doi părinții l-au dus la medic, iar în urma analizelor medicii au descoperit o acumulare de lichid în creierul copilașului care necesita de urgență intervenție chirurgicală. Tumora a crescut însă foarte repede.

Zen este al șaptelea copil al lui Nick, născut la începutul acestui an. Nick are doi gemeni cu Abby De La Rosa, născuți în iunie, iar în decembrie 2020, Nick și Brittany Bell au devenit părinții unei fetițe numite Powerful. De asemenea, Brittany și Nick mai au un fiu de 4 ani, numit Golden.

Actorul are doi gemeni și cu fosta soție Mariah Carey.