mamaplus

Actorul Jude Law se pregătește să devină tătic pentru a şasea oară

-
//
28.04.2020

Jude Law se pregăteşte să îmbrăţişeze, din nou, rolul de tătic. Soţia lui, psihologul Phillipa Coan, este însărcinată. Cei doi au fost surprinşi recent la o  plimbare prin Londra, iar Plillipa, care a avut întotdeaua o talie subţire, avea o burtică proeminentă.

mamaplus

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, şi soţia sa, psihologul Phillipa Coan, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în 2019, după o relaţie de patru ani. Înainte de a-şi cunoaşte actuala jumătate, Law a dus o viaţă destul de zbuciumată, marcată de scandaluri. 

Actorul a fost căsătorit cu actriţa şi producătorul Sadie Frost, cu care doi băieţi, pe Rafferty şi Rudy, dar şi o fiică, Iris. După despărţire, Jude s-a întâlnit cu colega Sienna Miller, în vârstă de 38 de ani, cu care a fost şi logodit, dar a sfârşit prin a o înşela bona, Daisy Wright, de 26 de ani. Miller l-a iertat. S-au despărţit şi s-au împăcat din nou un an mai târziu, dar legătura lor nu a trecut testul timpului.

A urmat apoi cântăreaţa Catherine Harding, pe care a cunoscut-o într-un bar din Londra. Actorul s-a ales din această poveste cu o fiică, care a primit numele Ada. De asemenea, Jude mai are un copil ilegitim, dintr-o legătură pasageră.