mamaplus

Actorul Channing Tatum îi dedică fiicei sale o serie de cărți pentru copii

-
//
20.05.2022

Celebrul actor Channing Tatum a lansat cartea pentru copii ”The One and Only Sparkella”, fiind inspirat de fiica sa în vârstă de 7 ani, Everly. Se pare că rolul de tată este cel mai important în viața sa, iar cartea urmează să aibă și o variantă ecranizată în viitorul apropiat. Evident, Channing Tatum va fi prezent și el în distribuția filmului animat.

Mai mult, actorul și-a anunțat admiratorii și în special pe tăticii de fetițe că în data de 31 mai va lansa o nouă carte din seria ”Sparkella”.

Anterior, Channing Tatum a mărturisit în cadrul unui interviu că ideea de a scrie o carte pentru copii i-a venit spontan, deși nu și-a imaginat vreodată că ar putea face acest lucru.

”Am observat niște schimbări la fiica mea, din momentul în care a început să devină conștientă de sine.”, a spus actorul american.

Cartea ”The One and Only Sparkella” prezintă o poveste adorabilă despre un tată și fiica acestuia, Ella, care renunță la stilul său strălucitor după comentariile neprietenoase ale colegilor de clasă. Tatăl său însă îi oferă o lecție prețioasă, care presupune acceptarea de sine, indiferent de situație și comentariile oamenilor din jur.

mamaplus
mamaplus