mamaplus

Actorul Cătălin Lungu explică de ce nu-și dorește copii

-
//
17.03.2023

Cătălin Lungu a fost invitat la “Unu Noaptea”, unde a vorbit despre copilărie, școală, carieră, părinți, iubită, dragoste, călătorii și alte subiecte interesante. 

mamaplus

Una dintre întrebările interlocutoarei a fost “dacă-și dorește copii”, iar actorul nu s-a eschivat să răspundă sincer.

“De ce nu vreau copii? Argumentul cel mai puternic mi se pare: de ce aș face un copil? Mi se pare un contra-argument senzațional. E multă responsabilitate în spate. De ce aș face un copil? Eu nu mă pot lăsa influențat de o societate care gândește așa. Dacă v-aș asculta pe voi, aș fi nebun, masochist, nu pot să vă ascult când la voi argumentul este: da ce ai să lași în urma ta? Nu, nu găsesc niciun argument pentru care l-aș face”, a menționat Cătălin.

Tânărul a vorbit și despre relația cu Ana Cernicova. Acesta a enumerat calitățile care l-au atras la logodnica sa.

“Îmi place că e empatică, e înțelegătoare, are o inteligență emoțională deosebită și feminitatea ei. Ea e cea mai feminină persoană pe care o cunosc.”

Amintim că soprana Ana Cernicova și actorul Cătălin Lungu s-au logodit în noaptea dintre ani. Într-un story pe Instagram, artista și-a arătat inelul, a spus la mulți ani, iar Cătălin a sărutat-o pe obraz. Alături de ei, a fost prezentă și fiica sopranei, Amelia Uzun.

mamaplus