mamaplus

Accident rutier la Telecentru. O șoferiță și cei doi copii ai săi, duși de urgență la spital

-
//
21.11.2019

O manevră neregulamentară a băgat în spital o șoferiță, dar și doi copii. Asta după ce femeia a trecut peste linia dublă și a tamponat violent un alt autoturism.

Totul s-a întâmplat azi dimineață, în jurul orei 07.45, pe strada Miorița din cartierul Telecentru. Din imaginile făcute publice pe o rețea socială se vede că impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre automobile a zburat direct în bordura unei stații PECO.

La fața locului a venit poliția și ambulanța.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că totul s-ar fi întâmplat după ce o șoferiță, în vârstă de 43 de ani, s-ar fi întors cu mașina peste linia dublă continuă și ar fi tamponat violent un alt automobil, condus de un tânăr de 29 de ani.

În urma accidentului, șoferița a fost transportată la Institutul de medicină urgentă, iar cei doi copii care se aflau în automobil, au fost duși la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco. Șoferul celeilalte mașini s-a ales numai cu o sperietură pe cinste. Totodată, din cauza accidentului, în zonă s-au format ambuteiaje.

Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Dacă va fi găsită vinovată, șoferița va fi pedepsită în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-au suferit copiii acesteia.