mamaplus

Accident regal! Convoiul Ducilor de Cambridge a lovit grav o femeie de 83 de ani

-
//
19.06.2019

A fost o desfăşurare impresionată de forţe luni, la ceremonia Order of the Garter, şi totul a decurs conform planului. Tot în afară de un singur lucru – convoiul de poliţie care însoţea maşina Ducilor de Cambridge a lovit destul de serios o femeie de 83 de ani. Kate şi William au fost informaţi în privinţa incidentului. Ce a urmat?

mamaplus

Motociclistul care escorta maşina Ducilor de Cabridge a fost implicat într-un accident luni, la ora 12.50. Bunicuţa care a fost lovită la impactul cu motociclistul este “în stare destul de gravă, dar stabilă“, susţine Daily Mail despre victima aflată într-un spital din Londra.

Accidentul s-a petrecut pe Upper Richmond Road, undeva prin S-V Londrei, unde automobilul în care se aflau Kate Middleton şi Prinţul William se deplasa spre ceremonia Order of the Garter, de la Castelul Windsor.

Incidentul nu a fost muşamalizat de poliţie şi nici de familia regală britanică, dimpotrivă. Ducii de Cambridge au fost imformaţi cu privire la nefericitul accident şi au declarat, via Daily Mail, că sunt “profund îngrijoraţi şi întristaţi” şi că au luat legătura cu familia victimei, căreia i-au trimis flori în semn de regret.  

În acest moment, poliţia londoneză investighează întregul incident, care este al patrulea în care familia regală a fost implicată în ultimele şapte luni. 

Sursa