mamaplus

Accident grav la Ialoveni: Doi copii au ajuns de urgență la spital (FOTO)

-
//
03.12.2020

Accident grav în raionul Ialoveni, între localitățile Bardar și Fundul Galbenei. Cinci persoane, printre care doi copii, au fost transportate la spital, după ce două automobile s-au izbit violent. Accidentul s-a produs în jurul orei 15:00, între două automobile de marca Mercedes.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat că în urma impactului dintre cele două automobile, care s-a produs pe traseul R-3, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei, din raionul Hîncești, patru persoane s-au ales cu diverse traumatisme și au fost transportate la spital.

Cele patru persoane sunt membrii unei familii, dintre care două minore, și se deplasau cu unul dintre cele două automobile spre orașul Hîncești. Acestea au fost transportate la Spitalul raional Hîncești.

Preliminar s-a stabilit că șoferul automobilului nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice și a pierdut cotrolul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit în cel de-al doilea Mercedes care venea din sensul opus.

mamaplus