mamaplus

Accident grav la Căușeni. Doi adolescenți, spulberați de o mașină

-
//
20.02.2020

Minute de groază pentru o minoră de 13 ani, dar și pentru un adolescent de 19 ani care se plimbau cu motocicleta prin orașul Căușeni. Aceștia au fost spulberați, la propriu de o mașină.

Nenorocirea s-a produs în seara de 19 februarie, în jurul orei 19.20, pe o stradă din oraș. La fața locului, imediat s-a deplasat o ambulanță, dar și poliția.

Ofițerul de presă de la IP Căușeni, Corina Repeșciuc a declarat că la volanul mașinii se afla o șoferiță de 61 de ani. Acesta ar fi început să manevreze spre stânga fără a respecta marcajele rutiere și fără a se asigura dacă nu creează impedimente în trafic, prin urmare, a lovit în plin motocicleta, care se deplasa regulamentar.

După ce au primit ajutorul necesar la fața locului, minora de 13 ani, dar și motociclistul de 19 ani au fost duși la spital, cu diverse răni.

Forțele de ordine au constata că nici șoferița și nici motociclistul nu se aflau în stare de ebrietate. Mai mult, atât fata ce se afla pe motor, cât și adolescentul purtau căști de protecție.