mamaplus.md

10 years challenge. Vedetele de acasă ne-au arătat cum arătau acum 10 ani

-
//
16.01.2019

Și vedetele de-acasă au acceptat provocarea hollywoodiană de a scoate din arhivă fotografii de acum 10 ani. Lilu, Lili Lozan, Olga Blanc și alte persoane publice au demonstrat că anii nu-și pun amprenta pe chipurile lor.

mamaplus.md

Lilu

“In 10 ani s-au micșorat formele exterioare și s-au dezvoltat frumos (așa cred eu) cele interioare. In toți acești ani am continuat sa învăț. Sa ma autodepășesc in fiecare zi, sa îmi fac prieteni adevărați, sa scap de oamenii care ma inundau cu negativism, sa îmi ascult intuiția. Sa muncesc și sa îmi câștig independeța financiară de care are nevoie fiecare om pentru a se simți mai sigur pe sine. Am muncit din greu pentru tot ce am și atunci când ma uit in oglinda la reflecția fetei și corpului meu vad puterea de neoprit ce trăiește in mine#lilustyle #10yearschallenge”

mamaplus.md

Victoria Roșca

“2009/2019

Atâtea lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea în ăștia 10 ani. Mulțumesc universului pentru tot🙏🏼❤️”

mamaplus.md

Vasile Advahov

„Accept provocarea Instagramului :)

Cui nu-i place să mai răscolească prin amintiri? :) #10yearschallenge”

mamaplus.md

Olga Blanc

“Așa, și cine va spune că vârsta contează?”

mamaplus.md

Lili Lozan

“Provocarea Instagramului😉 #tenyearschallenge, adică, diferența de zece ani in fix doua poze🤔daaaa, când au trecut cei 10 ani?🤦‍♀️ Dar au fost 10 ani frumosi, mulțumesc Doamne🙏Așadar, @crismoldovanu, @auricajardan, @victoriasolotchi, @gabriela_antocel, @alina_m_m ce ziceți, acceptați provocarea #tenyearchallenge?!”

mamaplus.md

Nata Albot

“10 ani, toți ai mei. Și mi-e trist, și-mi e bine. Am pierdut ce am avut mai scump, am îngenuncheat, apoi m-am ridicat și mers mai departe. Eu știu că nu sunt o excepție și tot omul are câte o durere de trăit la un moment dat. Dacă viața voastră nu se sfârșește în acel moment, înseamnă că universul a decis să vă ofere darul vieții mai departe. Iar voi trebuie doar să alegeți să vă bucurați de el, în pofida la toate. Eu așa am ales.”

 

mamaplus.md

Daniela Caraiman

"Am și uitat cum arătam brunetă. 10 ani diferență."

mamaplus.md

Tatiana Spînu

"Cu 10 ani in urma eram blonda. Acum doresc sa fiu cât mai naturală, in toate. Câte s-au schimbat in 10 ani... nu doar culoarea parului. 😌 Am devenit mai matura, am devenit alta! #10yearchallenge"

mamaplus.md

Sorina Obreja

"Atunci viața mea era despre mine, acum viața mea e despre noi. Marea mea schimbare 😊❤ #tenyearchallenge #tenyearschallenge"

mamaplus.md

Cristina Evtodii-Marcu

"Unii spun că m-am schimbat mult ca și aspect fizic. Vă asigur însă că mai mult m-am schimbat pe interior. Wow, și ce schimbare! Oamenii cu care nu ne-am văzut de 10 sau 5 ani practic nu mă recunosc. Peste 10 ani chiar pot accentua ideea “Dacă investești în personalitatea ta, în cunoștințele tale și mergi doar înainte - te vei bucura de succes și împlinire!”. Și dacă e să-mi dau un sfat, mie, Cristinei de acum 10 ani, mi-aș sugera să mă bazez mai puțin pe ce a rămas în trecut și să mă focusez pe ceea ce este în prezent. Asta fac acum, e ceea ce am însușit abia după 25...
P.s: Fotografia din dreapta e din 2010 paremi-se ;)
#10yearschallenge"

mamaplus.md

Olga Manciu

"Schimbarile sunt mereu spre bine! :) 2009 vs. 2019 #10yearchallenge"

mamaplus.md

Cornelia Ștefăneț 

"2009/2019😎
#10yearschallenge ❗️
10 ani în urmă eram o copilă inocentă, naivă, dar la fel de zâmbitoare, la fel de îndrăgostită de muzică, de viață...🥰❤️ Cu lumină în ochi și în suflet🤩🌟"

mamaplus.md

Tany Vander

mamaplus.md

Dina Zaiaț și Andrei Cibotaru

"Oleaca mai puțin de #10yearchallenge"

mamaplus.md