Unde vă puteți distra în acest weekend!

Unde vă puteți distra în acest weekend!

-
//
29.09.2017

Și acest weekend ne-a rezervat mai multe evenimente, la care putem merge cu întreaga familie. Savurați cele două zile de odihnă la maxim, deoarece toamna deja începe să își intre în drepturi și nu vom mai avea parte de weekenduri cu soare!

Olympic ECOFest 2017

Data: 30 septembrie

Locația: Valea Morilor

Ora: 10:00 - 20:00

Olympic EcoFest va avea loc în Parcul Valea Morilor, locul îndrăgit de odihnă al chișinăuenilor. Prin intermediul acestui eveniment invităm toți doritorii să participe la diverse activități și să manifeste preocupările și atașamentul lor pentru un mediu curat și sănătos, unde se poate de practicat sportul.

Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova organizează evenimentul Olympic EcoFest pe data de 30 septembrie 2017.

Prin acest proiect, CNOS își propune promovarea sportului și a educației cu privire la mediul înconjurător printre tineri, subliniind angajamentul organizațiilor sportive pentru soluționarea problemelor de ecologie.

Motto-ul evenimentului este - „Practicăm sportul într-un mediu curat”.

Unde vă puteți distra în acest weekend!

Air Show

Data: 30 septembrie

Locația: Aeroportul Internaţional Chişinău

Ora: 10:00

Aeroportul Internațional Chișinău vă invită la un Show Aviatic inedit cu participarea renumitelor echipe de pilotaj, demonstrații și acrobații aeriene spectaculoare și o expoziție a tehnicii aeronautice.

În premieră pentru Republica Moldova – trucuri excepționale de la incomparabilii acrobați Dunking Devils. Concert incendiar cu Zdob și Zdub și Sunstroke Project.

Aeroportul Internațional Chișinău, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, intrare liberă!

Unde vă puteți distra în acest weekend!

Lansarea Aleii Colorate

Data: 30 septembrie

Locația: Valea Trandafirilor

Ora: 17:30 - 21:00

Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor este un cadou special, oferit cu toată dragostea locuitorilor orașului Chișinău de către inițiatorii proiectului Parcul Meu, compania Ongan Tekstil. Aprinderea oficială a luminilor multicolore va avea loc pe data de 30 septembrie curent. Din acest moment, pe aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor va domina o atmosferă de poveste. Lumini multicolore, fețe zâmbitoare, în suflet mult soare - acestea și multe alte surprize frumoase vor fi oferite pe Aleea Colorată pentru toți cei îndrăgostiți de parcul Valea Trandafirilor!

În program:

30 seprembrie 2017, de la 17:30

- Megapolis Band;

- show cu baloane de săpun;

- clovni;

- daruri;

- multe suprize pentru copii și părinți.

1 octombrie 2017, de la 14:00:

- teatru de păpuși cu spectacole educative și distractive;

- mimi;

- clovni;

- magie;

- baloane pentru copii;

- face paint;

de la 18:00 - Seri Nostalgice, cu dansuri și muzică pentru o atmosferă de vis.

Unde vă puteți distra în acest weekend!

IarmarEco - ediția V

Data: 30 septembrie -1 octombrie

Locația: Casa naţionalităţilor / Biroul Relaţii Interetnice

Ora: 10:00-18:00

Preț: gratuit

Toamna aceasta strângem roada la IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social!

Pe 30 septembrie – 1 octombrie va avea loc a V-a ediție IarmarEco - un iarmaroc socio-cultural cu totul și cu totul special.

Timp de două zile, aici se întâlnesc principalii promotori ai unui mod de viață activ și sănătos din Moldova, care vor împărtăși cu toți cunoștințele lor - fie în cadrul atelierelor, fie de la tejghea, în cadrul discuțiilor personale.

La IarmarEco veți găsi produse ecologice și sociale, produse handmade din materiale ecologice, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, zonă pentru copii, cafenea cu produse vegetariene și vegane, tombolă cu cadouri, și bineînțeles o doză de bună dispoziție și comunicare cu oameni frumoși.

Unde vă puteți distra în acest weekend!

Chisinau International Marathon 2017

Data: 1 octombrie

Locația: Piața Marii Adunări Naționale

Ora: 8:00 - 15:30

Cel de-al 3-lea Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe data de 1 octombrie 2017, pe străzile principale ale Capitalei.

În cadrul Maratonului de la Chișinău vor avea loc curse pe următoarele distanțe:

- maraton - 42 km 195 m

- semi-maraton - 21 km 0975 m

- cursă - 10 km

- cursă - 5 km

- Fun Run - 1,5 km

În 2016 Maratonul Internațional Chișinău a adunat peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii, dintre care 2300 au concurat la probele de 10, 21 și 42 km.

Devino parte a Maratonului din Chişinău chiar acum!

Unde vă puteți distra în acest weekend!

Trodelmarkt

Data: 1 octombrie

Locația: Valea Morilor

Ora: 15:00

În urma numeroaselor solicitări venite din partea copiilor și părinților, "Clubul Familiei" din Chișinău organizează un nou "Trodelmarkt", ediția de toamnă!

"Trodelmarkt" — un târg în cadrul căruia copiii vând cărțile și jucăriile cu care nu se mai joacă. Micuții și adolescenții au posibilitatea să se simtă în pielea unor adevărați vânzători, să câștige singuri bani pentru lucrurile la care visează sau să-și cumpere o carte interesantă, o jucărie de la alți participanți ai târgului — toate la prețuri simbolice. Evenimentul poartă și caracter educativ — învață copiii să înțeleagă valoarea banilor, să-i câștige singuri și să aibă o atitudine mai responsabilă față de lucrurile proprii. La fel, se oferă posibilitatea de a petrece timpul liber vesel și util cu toată familia.

A doua ediție "Trodelmarkt", la fel ca și prima, se va desfășura în parcul Valea Morilor (lacul Comsomolist), în partea dreaptă a Rotondei, duminică, 1 octombrie, începând cu ora 15:00. Vă recomandăm să vă îmbrăcați potrivit timpului de afară, să luați un covoraș călduț pentru a putea sta pe iarbă (pământul ar putea fi rece). La dorință — apă, o gustare. 

Unde vă puteți distra în acest weekend!

Sursa: Mamaplus.MD