mamaplus

Svetlana Sainsus a devenit mămică pentru a doua oară. Lia s-a născut la 34 de săptămâni

-
//
01.03.2020

În această noapte, Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei Caritate.md, a adus pe lume o fetiță - Lia, așa cum a fost numită încă în timpul sarcinii. Deși aseară mămica ar fi trebuit să meargă la evenimentul public „Omul Anului 2019”, unde urma să fie premiată, în locul său a luat trofeul chiar fiul ei Maxim, în vârstă de 12 ani.

Micuța Lia trebuia să se nască în luna aprilie, însă n-a mai avut răbdare și a venit pe lume azi-noapte, în prima zi de primăvară - anotimpul preferat al proaspetei mămici, care în acest an va împlini 35 de ani.

„La ora 00.13 s-a născut Lia. S-a născut mai devreme cu o lună, la 34 de săptămâni. S-a grăbit tare să-i aducă mamei primăvara, anotimpul Svetlanei preferat. Ambele sunt la terapie intensivă și nu le putem vedea. Lia luptă pentru orice gram în plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera pentru că a fost o sarcină deloc ușoară, mai ales ultimele săptămâni. Dumnezeu a demonstrat cât de tare le iubește și le va trece cu brio și de data asta. Într-adevăr, cât ieri Maxim vorbea pe scenă, ele se chinuiau fetele și luptau ca să întindă timpul cât medicii pregăteau plămânii Liei pentru naștere. Acum ele au nevoie de gânduri bune și rugăciuni!”, a spus Oxana, sora Svetlanei, potrivit Perfecte.md.