mamaplus

Prințul Harry nu-și dorește mai mult de doi copii

0
//
31.07.2019

Ducele de Sussex şi nepotul reginei Elisabeta II-a, a declarat că el şi soţia sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece sunt îngrijoraţi de soarta mediului înconjurător. Asta se arată într-un articol publicat de ediţia britanică a revistei Vogue.

mamaplus

Prinţul Harry a dezvăluit că naşterea primului său copil, Archie, care a venit pe lume în luna mai, i-a dus „conexiunea şi dragostea faţă de natură la un nou nivel”.

În timp ce îşi preciza intenţia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost întrerupt de Jane Goodall, care l-a sfătuit să nu aibă totuşi „prea mulţi”. „Doi, maximum”, a răspuns prinţul britanic, înainte de a-şi exprima îngrijorarea pe care o resimte faţă de soarta generaţiilor viitoare. „Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi aşa cum suntem noi toţi şi evoluaţi cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare”, a precizat el.

Atât Jane Goodall, cât şi ducele de Sussex consideră că starea actuală a mediului este deja „terifiantă”. „Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla şi de a înţelege pagubele şi distrugerea pe care le provocăm?”, s-a întrebat prinţul britanic.

În acelaşi interviu, prinţul Harry a discutat şi despre prejudecăţile existente în societate şi despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediu.

Sursa