mamaplus

Lion’s Jewellery - 20 de ani de succes strălucit

0
//
22.08.2019

Compania de bijuterii Lion's Jewelry a apărut pe piața autohtonă în anul 1999. Începând cu această perioadă compania a realizat importul bijuteriilor. Cu timpul a apărut însă ideea de a crea propriile capodopere, pentru fabricarea cărora se utilizează, în cea mai mare parte, aurul rusesc care este ajustat să corespundă probei 999.

mamaplus

Crearea bijuteriilor este un proces care îmbină cele mai noi tehnologii și abordarea creativă a meșterilor talentați. Lion’s Jewelery are o echipă de designeri care proiectează modele de bijuterii în cele mai recente programe 3D, folosind ultima generație de imprimante 3D, pentru a le confecționa. Tehnologiile înalte ajută la realizarea ideilor inventive care fac posibilă crearea bijuteriilor unice.

mamaplus

Lion’s Jewelery acordă o atenție deosebită alegerii pietrelor prețioase. La confecționarea bijuteriilor sunt folosite diamante care corespunde standardelor mondiale GIA, nu mai jos de VVs2 și care au o culoare nu mai puţin de G. Cu astfel de diamante lucrează asemenea giganți mondiali precum: Cartier, Magerit, Boucheron și alții. Cunoscătorii de bijuterii pot aprecia nivelul nostru la justa valoare.

Fiecare bijuterie este responsabilitatea noastră și garanția calității, până chiar la înlocuirea produsului.

Lion’s Jewellerybijuterii făurite cu dragoste.