mamaplus

Partenerii perfecți, în funcție de zodie. Bărbatul Fecioară va face orice pentru tine!

-
//
06.03.2020

Partenerul perfect există? Da, şi este născut în una dintre aceste trei zodii, considerate a fi cele mai iubitoare, protectoare şi romantice. Horoscopul arată că bărbatul Fecioară este greu de cucerit, însă odată ce l-ai impresionat va face orice îi stă în putință pentru tine.

Iată care sunt partenerii perfecți, conform astrelor: 

Taur

Nativii aceste zodii sunt de părere că fiecare om iubeşte o singură dată în viață. Se îndrăgostesc greu, dar când o fac, este pentru totdeauna. Sunt persoane calde, capabile de sacrificiu pentru persoana iubită. Au o intuiție extraordinară şi nu prea greşesc atunci când se decid să îşi împartă viața cu cineva. Pentru că ştiu că au alături o persoană care merită respectul şi iubirea lor, sunt capabili să mute munții din loc pentru fericirea celuilalt.

Rac

O altă zodie care ar da totul pentru familie este Racul. Nu se ataşează uşor, dar când o face, nu îşi mai vede viața fără persoana de lângă. Spre deosebire de Taur, care face alegeri folosindu-se şi de rațiune, Racul este ceva mai impulsiv, iar când se îndrăgosteşte, nu mai vede defectele jumătății sale. În aceste condiții, poate fi foarte uşor manipulat de celălalt şi se sacrifică, deseori, fără să se gândească la consecințe. Nativul Rac este capabil să mute munții pentru tine, dar când îşi dă seama că nu ai meritat, intră într-o lungă suferință şi caută răzbunare. Dacă te îndrăgosteşti de o astfel de persoană, ai mare grijă cum te comporți, pentru că Racul are obiceiul de a lua înapoi ce a dat în timpul relației, atunci când este dezamăgit.

Fecioară

Nativul acestei zodii este rațional şi nu este deloc uşor de cucerit. Nu îşi pierde cumpătul şi nu se lasă dus de val, oricât farmec ar avea jumătatea sa. Totuşi, pune mare preț pe oamenii corecți şi inteligenți, iar dacă găseşte asta la tine, i-ai câştigat respectul pentru toată viața. Nu vrea nimic de la tine, te va plăcea doar pentru aceste calități. Pentru că este greu să impresionezi o Fecioară, atunci când reuşeşti, va face orice pentru tine.