mamaplus

Horoscopul săptămânii 16-22 martie 2020: nativii ar trebui să fie atenți la cheltuieli

-
//
16.03.2020

În această perioadă va trebui să cultivăm o gândire progresistă, inovativă și să nu ne temem să fim inițiatori. Totodată, urmează să învățăm să fim responsabili față de cei din jur, să dăm dovadă de o empatie matură față de problemele, nevoile sau proiectele celorlalți. Vezi în continuare prezicerile astrale pentru această săptămână.

BERBEC: Cei născuți în această zodie vor trebui să-și răspundă frământărilor interioare, de această dată nemaiavând nicio scuză de amânare a unui răspuns. Profesional, vor fi, din nou, suprasolicitați, se vor simți epuizați, dar și meritele financiare vor fi pe măsură. Este o perioadă bună să obțină bani din activități noi. Încă puțin și nativii vor avea parte de noi începuturi în carieră.

TAUR: Nativii încep să aibă idei despre cum să-și pună în practică niște planuri și proiecte de viitor. Posibil chiar să primească ajutor din partea unor prieteni. Sentimental, nu este exclus ca dragostea să apară prin intermediul anturajului. Această perioadă îi va responsabiliza mulți nativi, îi va forța, prin lecții, să urmeze acel drum profesional pe care și-l doresc cu adevărat și care-i pune în valoare.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal se întorc și rezolvă niște probleme profesionale. Nativii au mari șanse să pună bazele unor proiecte îndrăznețe și să facă schimbări profesionale remarcabile. Unii pot fi pregătiți, însă alții s-ar putea să mai aibă nevoie să învețe, să studieze, să se dezvolte pe alte planuri. Se recomandă mai multă prudență la zona financiară. Predispoziția către cheltuieli și distracții ar trebui evaluată mai atent.

RAC: Dorința de a progresa prin cunoaștere, de a învăța lucruri noi se conturează puternic în această perioadă. Cariera va deveni u  centru de interes și mulți nativi își vor canaliza energia în acest sens, vor dori să iasă în față și să se facă remarcați. În relațiile cu asociații, colaboratorii și nu este exclus ca nativii să resimtă totul la nivel financiar.

LEU: Nativii trebuie să fie atenți la cheltuieli și să nu facă excese. Leii vor recâștiga atitudinea de învingător și vor fi mult mai dispuși să învețe lucruri noi, să progreseze prin cunoaștere, ba chiar vor arăta lumii întregi ce au învățat. Nativii vor începe să-și dea seama ce trebuie schimbat și învățat pentru ca lucrurile să meargă într-un parteneriat, și aici este vorba inclusiv de parteneriatele profesionale, de afaceri.

FECIOARĂ: Nativii vor simți că interacțiunea cu cei din jur se intensifică. Fecioarele vor reuși să-și canalizeze atenția către îmbunătățirea veniturilor. Totodată, pasiunea în cuplu se va reaprinde și nativii vor trăi intens povestea de dragoste sau, poate, o aventură. La capitolul sănătate va fi nevoie de schimbări pentru ca lucrurile să meargă bine.

BALANȚĂ: Cei născuți în această zodie sunt sfătuiți să fie mai responsabili cu sănătatea lor și să evite activitățile suprasolicitante. Sunt mai bine susținuți nativii care lucrează în domenii creative, ceilalți fiind mai predispuși conflictelor profesionale. Energia nativilor va merge către legarea unei povești de iubire sau către consolidarea unei relații.

SCORPION: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor relua niște chestiuni ce țin de sectorul sentimental și de relația cu copiii, în cazul celor care sunt părinți. Comunicarea va fi bună, dar probabil că se vor relua teme de dialog abandonate peste care s-a trecut cu vedere crezând că sunt rezolvate. Posibil ca nativii să fie nevoiți să rezolve unele sarcini de serviciu care nu le sunt pe plac.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea vedea nevoiți să reia niște discuții legate de locuință sau să reia teme de dialog cu cei din familie care pot fi mai sensibile și delicate și pot naște tensiuni. Energia se va canaliza către copii, dar și către activitățile distractive și relaxante, către hobby-uri pe care le-au ignorat în ultimul timp.

CAPRICORN: Comunicarea nu s-ar zice că va fi un punct forte pentru cei născuți în zodia Capricorn, iar negocierile pot fi mai dificile decât de obicei. Se vor relua unele teme de discuție peste care nativii au trecut cu prea multă ușurință luna trecută. Nu este exclus ca unele tensiuni în relația cu cei dragi să se aprindă acum. Energia nativilor va fi mult canalizată către propriul cămin. Capricornii vor trebui să învețe să fie mai responsabili la capitolul finanțe.

VĂRSĂTOR: Nativii s-ar putea să fie mai obosiți decât de obicei și mai haotici în canalizarea energiilor. Totuși, vor avea ocazia să-și pună în practică cele mai nonconformiste și autentice idei pentru a evolua personal și profesional, dar și pentru a obține ceea ce-și doresc cel mai mult: libertate și independență. Vărsătorii au idei de îmbunătățire a veniturilor. De evitat în această perioadă discuțiile în contradictoriu cu cei din jur.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au o mare poftă de socializare, însă interacțiunea cu cei din jur poate fi ușor tensionată, mai ales dacă se reiau anumite teme de dialog sensibile care nu s-au rezolvat la timpul lor. Totodată, nativii vor fi mai seducători și pot cuceri mai ușor prin vorbe dulci și declarații de dragoste pe cine-și doresc. S-ar putea ca mulți nativi să înceapă să coacă gânduri negativiste și atitudini pesimiste, motiv pentru care se recomandă să se înconjoare doar de persoane vesele, deschise către evoluție și, mai ales, să înceapă să se integreze în medii vesele, care să le crească starea de bună dispoziție.