mamaplus

Cu ce animal se aseamănă femeia, în funcție de zodie

-
//
10.07.2019

Femeile deseori sunt comparate cu animalele de pradă. Vedeți mai jos cu ce animal poate fi asociată fiecare femeie în funcție de zodie.

mamaplus

BERBEC – ENOT

Enotul – un animal foarte drăguț, doar că numai în fotografii. În realitate este un adevărat luptător, care nu se teme de nimic. La fel ca și femeile-Berbec, sunt foarte drăguțe, până când începe vânătoarea.

TAUR – URSOAICĂ

Imaginea ursului provoaca cele mai controversate asociații: acesta este un animal înspăimântător, stăpânul pădurii și, în acelasi timp, un gigant amuzant care adoră mierea. Cum e de fapt în realitate? Priviți femeia-Taur și veți înțelege. Ca o ursoaică adevărată, aceasta preferă să petreacă timpul singură și, totodată, să facă ceva plăcut. Își va apăra cu înverșunare copiii și familia.

GEMENI – PISICA BARCHAN

Pe această specie de pisică au reușit s-o vadă doar călătorii disperați și cercetătorii faunei sălbatice, deoarece trăiește în zonele aride sau în deșert, și evită cu grijă contactul cu oamenii. Femeile-Gemeni sunt la fel, adoră să intre în lumea lor interioara, care dintr-o parte poate părea un deșert lipsit de viață. În realitate lumea lor este o adevărată metropolă populată dens.

RAC – LEOAICĂ

Femeile-Rac, la fel ca leoaicele, au nevoie de un adevărat bărbat Leu. Unul care să fie văzut de la distanță. Câștigându-i atenția, el nu va mai trebui să facă ceva pentru ca leoaica lui, ca și femeia-Rac, se va ocupa de tot. Va merge și la vânătoare, va avea grijă de copii și casa o va aduce în ordine. Bărbatul pentru ele înseamnă protecție și sprijin. Doar că se va comporta astfel, dacă el va rămâne un adevărat Leu.

LEU – PISICĂ DE CASĂ

Pisica de casă – un animal frumos, moale și independent. Astăzi pisicile au atât de mulți admiratori, încât au devenit ca un cult al unei zeițe. Iar femeia-Leu este o zeiță, obișnuită ca toți să i se închine. La fel ca și pisica, este un animal de pradă care e capabil să-și omoare încet și dureros prada.

FECIOARA – LUPOAICĂ

Pe lup îl hrănește mintea și nu picioarele, cum spune un renumit proverb. Nu-i de mirare că lupul este considerat unul dintre cei mai vicleni și atenți prădători. Cu toate acestea, în haita de lupi de obicei domină lupoaica. Ea este responsabilă de bunăstarea generală, la fel ca și femeia-Fecioară. Întotdeauna e înconjurată de oameni, care sunt convinși că se pot baza pe sfatul ei înțelept și pot conta pe ajutorul ei.

BALANȚA – PANDA

Panda este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot mânca și ouă, careva animăluțe mici, păsări sau insecte, însă preferă să rugume bambusul. Aproximativ așa e și cu femeile-Balanță: nu atacă, decât dacă este absolut necesar, dar chiar și atunci se vor gândi de 10 ori, dacă merită să se implice. Nu e de mirare că femeile-Balanță sunt adorate de toată lumea.

SCORPION – TIGROAICĂ

Tigroaica – un reprezentant periculos și enigmatic din familia pisicilor. Deseori tigrii atacă oamenii, din motive care nu sunt studiate până în prezent. La fel de enigmatic e și comportamentul femeii-Scorpion, când în timpul ieșirilor la vânătoare obțin inima cuiva. Desigur, le poți întreba despre acest lucru, doar că răspunsul va adăuga noi întrebări. Pentru că ele cred că nu este nimic special în aceasta. Până când nu se va alege cu o inimă neobișnuită.

SĂGETĂTOR – BALENĂ

Acțiunile balenei sunt exacte, iar planul de vânătoare - genial și perfect. Este extrem de inteligentă, precum adevărații strategi. Secretul principal al acestor animale: relațiile cu oamenii, pe care niciodată nu-i vor ataca. Vor ataca doar în cazul în care vor fi prinse. Doar în acest caz se pot răzbuna cu adevărat. În sălbăticie, balenele comunică cu plăcere cu oamenii. În întreaga istorie a omenirii nu au existat cazuri când balenele ucigașe ar fi atacat vreun om în sălbăticie. Nu există nicio îndoială că balenele sunt nobile, precum și femeile-Săgetător, care niciodată nu vor ataca pe cineva mai slab.

CAPRICORN – CÂINE

Câinele – animalul care e gata să-și sacrifice viața și sănătatea pentru a-și ajuta stăpânul. La fel și pentru femeia-Capricorn, cuvântul de bază – datoria. Mulți cred că ea e foarte responsabilă și face întotdeauna tot ce ce e necesar. În realitate lucrul de bază în viața ei este dragostea. Întotdeauna va avea grijă de cei pe care-i iubește. Iar dacă dorești să afli cât e de mânioasă, încearcă să tachinezi un Alabai, de exemplu. Dacă supraviețuiești, vei afla.

VĂRSĂTOR – DIHOR

Dihorul – un animal foarte drăguț, care în doar câteva secunde poate provoca un adevărat haos. La fel și doamna-Vărsător. Să nu fii surprins dacă o vezi liniștită și explodează brusc. Având în vedere că trăsăturile de baza ale ambilor e spontaneitatea și rapiditatea, nu încerca să prezici sau să-ți oprești aleasa-Vărsător.

PEȘTI – VULPE

Vulpea – frumusețe roșcată, simbolul vicleniei și înșelăciunii. Pe cât de frumoase, pe atât de periculoase sunt. Vrei să îmblânzești o vulpe? Va trebui să depui mult efort. La fel e și cu femeia-Pești. Este foarte atrăgătoare, drăguță, dar la fel de vicleană, inteligentă și chiar răutăcioasă. Femeile-Pești sunt actrițe înnăscute.

Sursa