mamaplus

Gina Pistol, cu sinceritate despre Smiley: „Avem deja trei ani de relație”

-
//
26.02.2020

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu deja de trei ani și, deși s-au tot ascuns de ochii lumii, recent prezentatoarea TV a vorbit cu sinceritate despre relația frumoasă pe care o are cu îndrăgitul cântăreț.

În cadrul unui interviu pentru o revistă din România, Gina a povestit fără ezitare cum este viața alături de Andrei (Smiley), cum s-au cucerit reciproc, dar și ce le răspunde celor care o tot întreabă despre nuntă și copii.

Dragostea durează mai mult de trei ani...

„Avem deja trei ani de relație… Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înțeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”

El e un om ca mine...

„În perioada în care eram mai singură, tot ceea ce-mi doream era să cunosc un om ca mine. Şi el e un om ca mine. Un om cu simțul umorului. Un om normal.”

El vedea la mine imaginea de divă...

„Cred că el avea vreo imagine greșită despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prințesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta.”

Despre nuntă și copii:

„Oamenii aceia nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulțumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învățat despre viață, despre mine.”