Care sunt principalele trăsături ale tale în funcţie de vârsta la care te-au conceput părinţii

Care sunt principalele trăsături ale tale în funcţie de vârsta la care te-au conceput părinţii

-
//
12.12.2016

Cu siguranţă nu te-ai gândit niciodată că vârsta la care te-au conceput părinţi tăi îţi influenţează personalitatea în diverse moduri. 

Care sunt principalele trăsături ale tale în funcţie de vârsta la care te-au conceput părinţii

Astăzi afli care sunt principalele trăsături definitorii în funcţie de intervalul de vârstă la care te-au conceput părinţii tăi.

Părinții tăi aveau între 18 și 25 de ani atunci când te-au conceput

Dacă ai fost conceput undeva în această perioadă înseamnă că eşti o persoană sociabilă, deschisă, căreia nu îi e teamă să își exprime liber opiniile, anunţă Unica. 

Atunci când diferenţa de vârstă între părinţi şi copii este mică, relaţia acestora este una de prietenie deoarece părinţii tineri nu impun prea multe reguli, astfel copiii bucurându-se de o libertate ce îi ajută să înveţe din propriile greşeli. Acest lucru îi ajută totodată să dezvolte o personalitate puternică şi cu capul pe umeri.

Părinții tăi aveau între 25 și 35 de ani atunci când te-au conceput

Cei născuţi în acest interval au personalitatea formată de propriile experineţe şi de valorile pe care părinţii i le-au impus. Faptul că ai crescut fără prea multe reguli te-a ajutat să experimentezi cât mai multe lucruri pentru a te forma. Ești o persoană sigură pe sine, care gândește liber, dar care ține cont și de părerile celor din jur atunci când ia o decizie.

Părinții tăi aveau între 35 și 45 de ani atunci când te-au conceput

Persoanele născute în acest interval au ca prioritate familia, iar pe loc secund cariera. Dat fiind faptul că părinţii ce concep după vârsta de 35 de ani tind să fie mult mai stricţi, copii lor nu au libertatea pe care şi-au dorit-o iar asta îi ajută să se concentreze mai mult pe propria educaţie.

Sursa: Publika.md