mamaplus

Andreea Bălan s-a făcut albă de spaimă. Fetița ei a fost internată în stare gravă la spital

-
//
19.11.2019

Artista era la repetiții când a aflat vestea că fetița ei se simte foarte rău. Andreea a aruncat imediat microfonul și, în numai câteva minute, a fost alături de micuța Clara. Soțul i-a spus la telefon că fetița înghițise ceva și era în pericol de a se sufoca.

Vedeta a mai declarat că acele momente au fost experiență tensionată pe care nu a mai trăit-o niciodată, nici atunci când s-a despărțit și nici atunci când, din diferite motive, a pierdut bani sau chiar locuința.

”Am murit”, a explicat artista, în timpul unei emisiuni. ”Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată”, a mărturisit Andreea Bălan.

Din fericire, micuța Clara a trecut cu bine peste întâmplare, însă medicii nu au specificat cu ce anume s-ar fi înecat micuța.

Menționăm că Andreea Bălan a adus-o pe lume pe micuța Clara, pe 4 martie 2019. Vedeta a trecut prin clipe grele în timpul operației de cezariană, atunci când a făcut stop cardio-respirator.