În perioada 1-21 septembrie, Shopping MallDova va fi gazda expoziției interactive și educative „Explorarea Corpului Uman”, destinată tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. 

mamaplus.md

Cristina Rusu, ghid al expoziției „Explorarea Corpului Uman”: „Este o lecție despre explorarea corpului uman ce durează 40-45 de minute. Copiii au posibilitatea să vadă și să afle mai multe despre sistemul nervos, sistemul circulator și felul în care acestea funcționează, dar și despre dinți și inimă. Expoziția se va desfășura în perioada 1-21 septembrie. Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii Shopping MallDova.”

Ghizii înzestrați cu cele mai ample cunoștințe în domeniu, îi vor ajuta pe copii să trăiască o extraordinară aventură pe parcursul căreia se vor juca, vor pune întrebări și vor afla răspunsuri despre modul în care funcționează inima, stomacul, sistemul nervos, cel respirator, sistemul digestiv, dar și din ce este compus scheletul uman. Și pentru ca micuții elevi să intre mai bine în rol, pe parcursul lecției vor purta halate albe, iar cunoștințele acumulate vor fi atestate și de diplomele primite la încheirea lecției de anatomie.   

Sandu, vizitator: „Azi am învățat despre respirație, despre oase și despre felul în care este procesată mâncarea de corpul nostru.”

Amelia, vizitator: „Am aflat multe despre corpul uman, despre felul în care mâncăm, unde se duce mâncarea, despre oase și cum se numesc acestea.”

Daniel, vizitator: „La această expoziție am văzut foarte multe lucruri interesante.”

Corpul uman este o mașinărie complicată. Ajută-l pe copilul tău să o înțeleaga de pe acum.