mamaplus.md

5 vedete de la noi, care astăzi sărbătoresc aniversarea nunții

-
//
19.09.2018

19 septembrie este o zi specială pentru mai multe cupluri din showbizul autohton. Astăzi, 5 vedete autohtone sărbătoresc aniversarea nunții. Să vedem ce poze și mesaje emoționante au postat acestea pe site-urile de socializare.

mamaplus.md

Stela Mikșanski și Mircea Sîrghi

Acum 3 ani, Stela Mikșanski și Mircea Sîrghi își jurau iubire veșnică. Prezentatoarea TV purta o rochie stil prințesă, iar soțul ei, un costum clasic. Cu siguranță, invitații țin minte și acum primul lor dans de familie, care a fost cu totul deosebit.

“Nunta de piele. Las câteva amintiri frumoase”, a scris prezentatoarea TV în dreptul unor fotografii din ziua nunții.

mamaplus.md

Lili Lozan și Adrian Daschevici

Lili Lozan a îmbrăcat rochia de mireasă tot în această zi. Ne amintim și-acum cât de frumoasă era cu voalul pe cap.

“Acum câteva zile ne cununam, iar astăzi jucam nunta, ah, ce frumos a fost! Patru ani au trecut “ca gândul”, dar fiecare clipă a fost a NOASTRĂ”, a scris prezentatoarea TV în dreptul unui colaj de fotografii din acea zi specială.

mamaplus.md

Cristina Moldovanu și Alexandru Pleșca

Acum 3 ani, prezentatoarea TV și soțul ei celebrau iubirea. Cei doi au jucat nunta într-un restaurant select din capitală și arătau pur și simplu fantastic!

mamaplus.md

Ion și Natalia Brătescu

Producătorul și soția sa celebrează 10 ani de căsnicie. Cei doi sunt în vacanță și se bucură din plin de această sărbătoare.

“Bună dimineața .. sau “deniaza”

Azi avem motiv să servim în loc de ceai, champagne.

De 10 ani soț și soție”, a scris Natalia pe pagina sa de facebook.

mamaplus.md

Radu și Anna Sîrbu

Pe 19 septembrie, unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz sărbătoresc aniversarea nunții, care a avut loc acum 17 ani.

“De 17 ani sunt soția ta! Mulțumesc pentru toți anii de iubire, pentru cuibușorul nostru, pentu cele trei minuni, pentru momentele magice, pentru că ești AICI la bine și la rău... Dacă numărăm pașii făcuți împreună am face ocolul pământului, iar dacă ar fi să aleg din nou, de o mie de ori te-aș alege tot pe ține iubire”, a scris Anna pe pagina sa de facebook.

La scurt timp, și Radu a venit cu o declarație emoționantă:

“Am mai adunat încă un an în cartea vieții noastre de familie. Fericirea poartă numele Tău, tatuat în inima mea, (vorba cântecului nostru)! Mulțumesc, este mult prea puțin pentru toate momentele noastre și pentru darul Divin cu care suntem Binecuvântați... Mulțumesc Universului și Divinitații pentru acest dar și pentru faptul că m-a Binecuvântat să fiu la bine și la greu cu cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai talentată, cea mai minunată, cea mai înțeleaptă, cea mai puternica și devotată Soție din lume! Te iubesc @sianna_sirbuana! La mulți ani cu Aniversarea noastră! Doamne ajută...”

mamaplus.md