Acest articol relatează despre alimentele care au un efect negativ asupra organismului uman. Gîndiţi-vă la alimentaţia dvs. şi încercaţi să schimbaţi ceva în dieta dvs. Niciodată nu este prea tîrziu să excludeţi din dieta dvs. produsul alimentar care dăunează organismului dvs. Medicii nutriţioniști au întocmit lista produselor a căror utilizare aducе mari prejudicii sănătății.
1. Glutamat de natriu. Produsele care conţin aditivul E326 cauzează dependenţă. Acum, acest aditiv se adaugă în produsele cele mai neaşteptate, pentru a forma o dependenţă la populaţie.
2. Îndulcitorii.
3. Trans-grăsimile. Untul cu un conţinut de grăsimi mai mic de 72% nu trebuie consumat, deoarece reprezintă trans-grăsimi.
4. Peştele sărat în ambalaj din plastic. Peştele sărat se păstrează un timp scurt şi numai în ulei.
5. Arahidele. Acesta este un produs modificat genetic cu implantarea genei de petunie, ca să nu fie atacat de insecte.
6. Beţișoarele de crab (soia obişnuită cu aromă de crab).
7. Cereale şi crupe cu arome şi coloranţi, identice cu naturale.
8. Parizer fiert. Este fabricat din soia, include grăsime şi piele, care este camuflată cu arome de carne şi condimente.
9. Şuncă. Nu trebuie să fiţi duşi în eroare de aspectul natural al acestor produse, producătorii au învăţat să trişeze şi aici. Ei pompează într-o bucată mică de carne gel, care măreşte produsul.
10. Produsele lactate cu termen lung de păstrare.
11. Maioneza în ambalaj din plastic.
12. Carnea de pui. Mai ales este dăunătoare pentru bărbaţi, deoarece conţine o mulţime de hormoni.
13. Brînza topită. Nu este absorbită de organism, sedimentîndu-se în organizm.
14. Ceaiurile aromate. În ele se adăugă o mulţime incredibilă de coloranţi şi acizi.
15. Maioneză, ketchup, sosuri.
16. Chipsuri de cartofi, pesmeţi.
17. Suc în ambalaj de carton. Nu poate fi vorba de nici un fel de sucuri naturale! În natură nu există atîtea fructe pentru a produce o astfel de cantitate de sucuri. Nu credeţi ambalajului şi nu oferiţi sucurile din pachet copiilor dvs.