mamaplus

Vedete plătite cu milioane de dolari pentru primele imagini cu bebelușii lor

-
//
20.01.2020

Fotografiile vedetelor sunt în general extrem de valoroase și căutate de paparazzi și de public, iar cele de la Hollywood depășesc majoritatea recordurilor. Aflați din articolul nostru la ce sume fabuloase au ajuns primele imagini cu bebelușii celebrităților.

Honor Marie Warren (fiica lui Cash Warren și Jessica Alba) – 1.5 milioane dolari, revista OK!

mamaplus

Jessica Alba este o actriță apreciată pentru frumusețe și farmec aparte. Atunci când a născut-o pe prima să fiică, Honor Marie Warren, au fost multe persoane încântate să o cunoască. Revista OK! a fost cea dispusă să plătească părinților 1.5 milioane dolari pentru ședința foto, iar proaspăta mămică cu bebelusa sa au fost vedete pe coperta din iulie 2008.

Max Liron Bratman – 1.5 milioane dolari (fiul Christinei Aguilera), revista People

mamaplus

Când diva Christina Aguilera l-a născut pe fiul său Max Liron Bratman în 2008, toată lumea și-a dorit să afle cum arată. Alături de soțul său de atunci, Jordan Bratman, au primit suma de 1.5 milioane de dolari de la revista People pentru pozele exclusive cu bebelușul său. Cântăreața și fiul său Max au apărut pe coperta din februarie 2008 a publicației.

Pax Thien Jolie-Pitt (fiul Angelinei Jolie) – 2 milioane dolari, revista People

mamaplus

În luna martie 2007, cuplul Brad Pitt și Angelina Jolie l-au descoperit pe Pax Thien într-un orfelinat în orașul Ho Chi Minh din Vietnam, atașându-se imediat de băiat. Au decis să îl adopte, devenind astfel al treilea copil adoptat al familiei de vedete. Primele sale poze au fost vândute revistei People pentru 2 milioane de dolari. Pozele de adopție au fost de asemenea vândute revistei OK!, însă nu se cunoaște suma exactă.

Levi Alves McConaughey (fiica lui Matthew McConaughey) – 3 milioane dolari, revista OK!

mamaplus

Levi Alves figurează pe coperta revistei OK! din luna august 2008, fiica actorului câștigător de Oscar și a partenerei sale Camila Alves. Pentru aceste poze exclusive publicația a oferit părinților suma de 3 milioane de dolari. De atunci cuplul a mai avut doi copii, un fiu și o fiică.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (fiica cuplului Brad Pitt și Angelina Jolie) – 4.1 milioane dolari, revista People

mamaplus

Din nou în acest clasament, un copil al acestui cuplu celebru, primul biologic. Primele poze ale bebelusei Shiloh Nouvel au primit suma colosală de 4.1 milioane de dolari din partea revistei People. Banii au fost donați în scopul susținerii copiilor africani. Drepturile de copyright ale pozelor au fost vândute apoi revistei britanice Hello! Pentru suma de 3.5 milioane dolari.

Maximilian și Emme Muniz (gemenii lui Jennifer Lopez și Marc Anthony) – 6 milioane dolari, revista People

mamaplus

În luna februarie 2008, vedeta internațională Jennifer Lopez i-a născut pe gemenii Maximilian David și Emme Maribel Muniz, al căror tată este cântărețul Marc Anthony. Revista People a plătit 6 milioane dolari pentru a avea dreptul să publice pozele exclusive ale gemenilor, care au apărut pe coperta revistei din luna martie 2008.

Know și Vivienne Jolie Pitt (fiica lui Brad Pitt și Angelina Jolie) – 14 milioane dolari, revistele Hello! și People

mamaplus

Când Angelina Jolie a anunțat că va naște gemeni în marie 2008, toată lumea era entuziasmată. După ce i-a născut pe gemenii Knox Leon și Vivienne Marcheline Jolie-Pitt în luna august a aceluiași an, multe publicații au vrut să dețină drepturile exclusive asupra imaginilor copiilor. Cele două reviste People și Hello și-au unit eforturile oferind suma record de 14 milioane de dolari pentru poze, bani care au fost donați la fundația Jolie-Pitt.