mamaplus

Valeria Țurcan a născut un băiețel: ”Azi s-a născut universul nostru!”

-
//
02.01.2021

Cunoscuta food bloggeriță de la noi, Valeria Țurcan, a devenit astăzi mămică și a născut un băiețel perfect sănătos la ora 10.05, după 10 ore de travaliu. Anunțul a fost făcut chiar de ea acum câteva ore, spre bucuria admiratorilor săi. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre marele eveniment din viața sa, Valeria a publicat un mesaj emoționant.

Totodată, proaspăta mămică a anunțat și prenumele fiului său.

SAUL 02.01.2021. La moment nu am cuvinte de-ajuns ca să-mi exprim sentimentele. Gândurile sunt încurcate, la fel și sentimentele. Un lucru știu sigur că acest omuleț va fi mereu alături de noi și o să creștem frumos împreună.”, este mesajul Valeriei către toți admiratorii săi.

mamaplus

Zilele trecute Valeria spunea că se află în săptămâna 38 de sarcină și se simte perfect. Mai mult, așa cum se cuvine unei femei pasionate de arta culinară, ea a gătit și principalele feluri de mâncare pentru masa de sărbătoare. Deși Revelionul l-a sărbătorit cu burtica de gravidă, noul an începe pentru ea absolut diferit și cu siguranță îi rezervă debutul celei mai frumoase aventuri din viața sa – cea a maternității.