mamaplus

Valeria Lungu, dezvăluiri cumplite despre mama sa: ”Simțeam că închide ochii și nu mai este...”

-
//
10.07.2020

Chiar dacă viața ei pare atât de roz și frumoasă pe rețelele sociale, realitatea este un pic diferită. Vloggerița și, mai nou, prezentatoarea radio Valeria Lungu a povestit în premieră despre drama cumplită care se ascunde în spatele cortinei și a vorbit mai exact despre starea de sănătate a mamei sale, interpreta Victoria Lungu.

Artista Victoria Lungu a fost implicată într-un accident rutier grav în anul 2006 și a fost imobilizată la pat timp de un an. Pe atunci, fiica sa era elevă la gimnaziu și, printre cărți, caiete și ore la școală, avea grijă zi și noapte de mama sa. Tânăra și-a deschis sufletul într-un interviu recent și și-a amintit de acea perioadă grea din viața ei.

”M-am maturizat brusc. Am fost foarte speriată. Într-o dimineață m-am trezit fără mama, era 8 dimineața. A bătut la ușă prima mea profesoară care era prietenă cu mama. Când am ajuns în spital și am aflat ce s-a întâmplat, îmi venea să sparg ușa aia în patru. Mama a fost paralizată la pat în jur de aproximativ un an și s-a restabilit în jur de jumătate de an. M-am învățat atunci să gătesc, să spăl vase, să calc, să strâng ca și cum după un bebe, să merg la școală, să plătesc tot... A fost cumplit... La pauza mare plecam acasă, se întâmpla să lipsesc și de la ore ca să mă duc acasă să am grijă de mama.”, spune Valeria.

Se pare că în prezent, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Vorbim despre starea de sănătate a Victoriei Lungu. Fiica ei a vorbit și despre acest delicat, cu lacrimi în ochi.

”Poate să-i refuze corpul, piciorul, poate să se blocheze bazinul în timp ce conduce. Lucrurile nu stau chiar așa de bine. Da, mama arată foarte bine, nu arată chestia asta. Am o frică în mine. S-a întâmplat deja anul acesta două cazuri. Săptămâna trecută mamei i s-a făcut foarte rău și eram în carantină și nu știam ce să fac. O sunam, nu-mi răspundea și nu știam pe cine să rog să stea să se uite după ea. Apoi, după aia încercam să o țin la telefon pentru că simțeam că închide ochii și nu mai este. Zic ”mama stai cu mine la telefon!”. Voiam să ies din casă așa cum eram – în chiloți și în cămașă și să mă pornesc la Chișinău.”, a mai adăugat fiica Victoriei Lungu.

Pentru prima dată, vloggerița a vorbit și despre relația cu tatăl ei care este ținut mereu în umbră. Valeria spune că atunci când era mai mică simțit lipsa lui, însă când a crescut mai mare și l-a întâlnit pe tatăl său biologic, nu l-a plăcut deloc și a refuzat orice contact cu el.