mamaplus

Una-i timidă, iar alta șmecheră! Fetele creatoarei Liudmila Apostol, într-un pictorial de vis

-
//
03.12.2019

Simpatice și deosebite, fetițele creatoarei handmade Liudmila Apostol au avut parte de o experiență frumoasă în ajunul sărbătorilor de iarnă. Sanda și Amelia au fost fotomodele pentru o zi, iar mămica lor spune că  își mai doresc să pozeze pentru că le-a plăcut extrem de mult. Sănduța are 8 ani și este elevă la școală, iar cea mică se numește Amelia și are 5 ani.

La această ședință foto urma să participe doar Amelia, însă până la urmă fotograful a zis să o implice și pe Sănduța. Fetele aveau emoții mari, nu știau cum să se comporte. Este foarte important ca mămica să fie alături de copii în așa momente și cred că acesta este secretul unei ședințe foto reușite. O mamă bună va ști întotdeauna ce să le spună copiilor, pentru ca aceștia să  scape de inhibiții și să se descurce bine pe platou.

Cea mică adoră să deseneze și să împletească, iar atunci când nu-i iese ceva o ia de la capăt. Amelia este mai isteață, știe să manipuleze și este foarte veselă. Fetița mai mare însă este mai liniștită, timidă, foarte atentă și organizată. Se întâmplă ca în weekend Sănduța să îmi prepare cafeaua și sunt foarte fericită să o văd cum crește. Îmi place că diferența de vârstă dintre ele nu e mare și le admir atunci când se inspiră una de la cealaltă.

mamaplus

De 8 ani, Liudmila Apostol creează bijuterii handmade, căciulițe și multe mărțișoare pe care le confecționează tot anul, pentru că are foarte multe comenzi, iar primele au venit chiar din luna iunie! Liudmila spune că nu ar reuși să facă față programului încărcat dacă nu ar fi ajutorul imens din partea soțului său.

El este salvatorul meu. Noi ne ajutăm unul pe altul și nu credem în zicala: ”Soțul trebuie să aducă bani, iar soția să stea la bucătărie”.

De când am născut primul copil, soțul întotdeauna m-a ajutat. Am născut-o pe Sănduța la 7 luni și îmi era destul de greu. Soțul se trezea împreună cu mine în fiecare noapte, iar când vedea că sunt obosită și nu mai pot, îmi lua copilul după ce îl alăptam și se ducea cu el în altă cameră ca să pot să mă odihnesc. La grădiniță, la școală sau la policlinică – toți îl cunosc pe tata, mai puțin pe mama.

mamaplus
mamaplus
mamaplus