mamaplus

Te iau fiorii! O biată mamă a trebuit să scoată 150 de jucării din părul fiicei sale

0
//
08.02.2021

O mamă a avut parte de cel mai mare coșmar al său când a văzut o scenă soră cu filmele de groază. Ea spune că și-a lăsat copiii singuri să se joace câteva minute, iar când a revenit în cameră nu i-a venit să creadă ce se întâmplase.

Luna trecută, Lisa Hoelzle din statul american Pennsylvania a povestit într-o postare virală pe Facebook că cei doi copiii ei, Noah și Abigail, în vârstă de 6 ani, se jucau la parter când au ajuns într-o situație complicată.

Copiii tocmai terminaseră școala online, când au decis să se joace cu niște jucării de forma unor bile mici cu scaieți, prin care poți construi diferite forme. Însă Noah a considerat că ar fi distractiv să arunce un container plin cu astfel de jucării în capul surorii sale, care au rămas mai apoi prinse în părul fetiței.

„Cred că mi-am părăsit corpul pentru o clipă. Avea în jur de 150 de jucării mici prinse în păr, iar încercarea lor de a le îndepărta singuri a înrăutățit situația", a spus Lisa pe Facebook.

Biata mămică a reușit să scoată abia 15 jucării în trei ore, fapt pentru care a avut nevoie de ajutorul soțului ei, care a venit cu ideea de a folosi balsam și ulei vegetal pentru a descâlci părul, însă fără succes.

mamaplus