mamaplus

Tany Vander refuză să-și încreștineze copilul: ”Cum Isus s-a botezat la 33 de ani, are și Adam tot timpul înainte”

0
//
18.09.2020

Pentru Tany Vander maternitatea este superbă, însă în același timp spune ea că este un paradox foarte mare, pentru că odată cu apariția copilui a apărut și o neliniște constantă de care nu prea are scăpare. Tany a apelat între timp la serviciile unei bone, pentru că și-a dorit mult să se dedice și activității sale de nutriționist. Acum câteva zile micuțul Adam a împlinit 6 luni, iar cu această ocazie tânăra mămică și soțul său Vasiliy Lungo au organizat o petrecere aniversară cu invitați pe sprânceană.

Chiar dacă tradiția spune că prima petrecere a copilului este oarecum legată de un botez, Tany Vander este de o altă părere.

”Nu l-am botezat. Avem în plan să-l botezăm atunci când va crește el și dacă va decide el. Consider eu că este corect să-i dau lui de ales fiindcă el este mic, acum nu poate să decidă nimic și reiese că părinții fac pentru el asta, dar nu se știe dacă va crește mare și va dori să aibă această credință. De asta va crește, și cum Isus s-a botezat la 33 de ani, cred că are și Adam tot timpul înainte să se boteze dacă va dori.”, a mărturisit Tany Vander într-un interviu televizat.

Tany a mai menționat că în următorii ani nu planifică să devină din nou mamă.

”E prea devreme să mă gândesc la asta. Acum categoric nu. Probabil voi avea nevoie de câțiva ani să uit... Eu am născut prin cezariană. A fost una perfectă pentru medici, iar pentru mine a fost destul de greu fiindcă nu e ușor, logic. După naștere a fost destul de greu, dar am trecut peste asta. Suntem femei puternice, trebuie să fim.”, mai spune ea.

Se pare că luna septembrie a adus o sărbătoare dublă în familia Lungo. Tany Vander și Vasiliy au sărbătorit pe 15 septembrie un an de căsnicie sau nunta de hârtie.